Ελλάδα|17.12.2018 13:25
Ληστεία Ρόλεξ: Αυτός είναι ο δράστης που μπήκε ως καλοντυμένος πελάτης (pics)
NewsroomΈνοπλη ληστεία σημειώθηκε, λίγο μετά τις 11:00, σε κατάστημα της Rolex, στην οδό Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, άγνωστος δράστης, που ήταν καλοντυμένος, μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε να δει ακριβά ρολόγια.
Μόλις υπάλληλοι του καταστήματος του παρουσίασαν τα ρολόγια που ζήτησε να δει, ο δράστης έβγαλε όπλο και, αφού τους ακινητοποίησε πήρε άγνωστο, έως τώρα, αριθμό ρολογιών και τράπηκε σε φυγή.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία εκτιμά ότι σε κοντινό σημείο τον περίμενε συνεργός του.
Αυτή την ώρα διενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.
Διαβάστε ακόμη
- Φωτιά στη Δυτική Αττική: Καίρια η συνδρομή των Canadair στην Λούμπα, ενεργό το μέτωπο της Ψάθας - Live όλες οι εξελίξεις
- Από ήρωας πρόσφυγας, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας στην Κυψέλη - Το προφίλ του 26χρονου
- Η Ρουμανία με 180 κιλά εκρηκτικών ανατίναξε βράχο στον Δούναβη για να σωθεί πυρηνικός αντιδραστήρας
- Υβριστικά τραγούδια στο YouTube, ένας διακοσμητικός σκίουρος και μια δικαστική διαμάχη που κόστισε μια περιουσία σε ένα ζευγάρι