Κομφούζιο και ουρές χιλιομέτρων στον Προμαχώνα - Βάζουν τουρίστες σε επταήμερη καραντίνα
NewsroomΑτέλειωτες ουρές σχηματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο τελωνείο του Προμαχώνα, καθώς οι εισερχόμενοι στην Ελλάδα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα θεωρούσαν ότι δεν τηρούνται αυστηρά τα μέτρα στο τελωνείο.
Συγκεκριμένα, τουρίστες από τα Βαλκάνια κι όχι μόνο, καταφθάνουν στα σύνορα της χώρας μας από την 1η του Ιούνη, έχοντας προφανώς λανθασμένη πληροφόρηση ότι θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα, χωρίς να τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων και επταήμερη καραντίνα.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open TV όσοι επιθυμούν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών και να δώσουν τα στοιχεία τους, εν αντιθέσει με αυτούς που θα εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια από τις 15 του μήνα και μετά.
Πολλοί ωστόσο, αφού έφτασαν μέχρι εκεί, αποφάσισαν να μπουν στη χώρα μας και να μείνουν σε επταήμερη καραντίνα, ενώ οι περισσότεροι πήραν απογοητευμένοι το δρόμο της επιστροφής.
- Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντες ενώνουν δυνάμεις για να βγάλουν μικρό ελεφαντάκι από το νερό
- Από τον καύσωνα στα επικίνδυνα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσει» 40άρια ο υδράργυρος
- «Θα σου σπάσω τα μούτρα»: Άγριοι καβγάδες στα ρωσικά βενζινάδικα λόγω μεγάλης έλλειψης καυσίμων
- Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που πρώην υποψήφια βουλευτής βάζει φωτιά σε χωράφι στα Ίσθμια