Ελλάδα|07.06.2020 11:43

Scooter Xiaomi, Πέππα, οδηγός για Πανελλήνιες, EatMe και βιβλίο για τα φυτά στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Βρείτε ανάμεσα στις σελίδες του TV Εθνος το μοναδικό τυχερό κουπόνι και κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Το Mi Electric Scooter Pro είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα ελαφρύ (14,2 κιλά) σχεδιασμό. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσής του, διπλώνει εύκολα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, για να το τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας και να το πάρετε μαζί σας.

Το Mi Electric Scooter Pro είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης: διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί δισκόφρενο που επιτυγχάνει αποτελεσματική και ταχεία πέδηση.

Το σκούτερ θα σας προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, χάρη στη ενσωματωμένη μπαταρία του 12,8Ah / 37V, ενώ παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 300Watt, φτάνοντας ταχύτητες 25-30 χιλιομέτρων σε ευθεία. Προκειμένου μάλιστα να επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, μετατρέπει την κινητική ενέργεια κατά την κίνηση σε ηλεκτρική ισχύ.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες κίνησης (energy saving mode, standard mode, sport mode), οι οποίες ενεργοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα είναι εύκολο να παρακολουθούμε την μπαταρία και την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο στη οθόνη.

Τέλος, τα ελαστικά των 8,5 ιντσών που προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών και σταθερό πάτημα στον δρόμο, σε συνδυασμό με τα δυνατά φώτα πορείας και τα φώτα πέδησης, εγγυώνται την ασφάλειά σας ακόμα και σε νυχτερινή οδήγηση.

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η παρουσιάστρια μιλά για τη συμμετοχή της στο J2US, κάνει τον απολογισμό της καριέρας της, αναφέρεται στην προσωπική της ζωή όταν σβήνουν οι κάμερες και δηλώνει πως θα της λείψει η παρουσία της Ελένης Μενεγάκη από την tv

Το κόκκινο ποτάμι: Ο Μίλτος συλλαμβάνεται, η Ιφιγένεια πέφτει μετά από καιρό στην αγκαλιά της μητέρας της.

Μaster Chef: Κλείδωσε η ημερομηνία του τελικού

Ελένη Ράντου: Επιστροφή έκπληξη στην tv με νέα σειρά στον ANT1

Αγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος έτοιμος να κλείσει τον Δούκα στη φυλακή, η Ελένη χάνει το σπίτι και τα χωράφια της!

Εξελίξεις: Ο Μιχάλης στο αναπηρικό καροτσάκι στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Αρζού χάνει το μωρό στην «ELIF», σκηνοθετημένος ο θάνατος του Λεγάτου στο «Έρωτας μετά»

ΕΞΤΡΑ ΕΝΘΕΤΟ LIFE

Τι να προσέξετε με τα παιδιά στη θάλασσα, τα ιδανικά μαγιό για κάθε σωματότυπο, μυστικά για μπάρμπεκιου και συνταγές για σπιτικό παγωτό. Ακόμη συμβουλές καθημερινής φροντίδας για το σκυλάκι σας.

Όπως κάθε εβδομάδα στο TV ΕΘΝΟΣ το αναλυτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης, οι εξελίξεις στα σίριαλ, επιλογές στη μικρή οθόνη και οι ταινίες της εβδομάδας. Ακόμη οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

Πέππα το Γουρουνάκι «Η γιαγιά μου»

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα βιβλία της πολυβραβευμένης παιδικής σειράς που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Οι ιστορίες της Πέππα, διατηρώντας πάντα τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, μέσα από τη διασκέδαση μαθαίνουν στα παιδιά καθημερινές αξίες, όπως η οικογένεια.
Την Κυριακή το βιβλίο «Η γιαγιά μου»

«Με λένε Πέππα και αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη γιαγιά μου. Στη γιαγιά μου αρέσει να φοράει μεγάλα καπέλα, να βάζει άρωμα και να φτιάχνει γλυκά - αλλά, πάνω απ όλα-, αγαπάει τον Τζορτζ και μένα!» Ένα χαρούμενο βιβλίο που μιλά για μερικά από τα πράγματα που αγαπάμε στις γιαγιάδες μας.

Eat Me - Αφιέρωμα στην μεξικανική κουζίνα

Πολύχρωμη, αρωματική, πικάντικη, με έντονες γεύσεις, προκαλεί ευεξία και γοητεύει τους πάντες. Μαθαίνουμε υλικά, σάλτσες και μαγειρεύουμε τα πιο χαρακτηριστικά της πιάτα: Τάκος, Μπουρίτος, Φαχίτας, Τοστάδας & Γουακαμόλε.

  • Τα λαδερά της Μεσογείου: Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο σε όλες τις κουζίνες των χωρών που βρέχονται από τη Μεσόγειο συνδυάζουν ελαιόλαδο, ντομάτα και λαχανικά και φτιάχνουν υπερθρεπτικά πιάτα, που μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα.
  • Θαλασσινά για ούζο από όλο τον κόσμο: Παίζουμε με τα κλασσικά συνοδευτικά, χταπόδι, καλαμαράκια, μύδια, χτένια, και τα συνδυάζουμε με αναπάντεχα υλικά, ή τα δοκιμάζουμε σε συνταγές από άλλες κουζίνες του κόσμου και απολαμβάνουμε μοναδικούς συνδυασμούς!
  • Αποστολή: Τρυφερό Χοιρινό. Όλες οι οδηγίες από την επιλογή του κομματιού μέχρι τον κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος για μπριζόλες, σουβλάκια, παϊδάκια και μελωμένα ψητά.
  • Γνωρίζουμε και μαγειρεύουμε με υλικά εποχής: Κανθαρέλλες, κεράσια, βερίκοκα και κολοκυθάκια.
  • Φτιάχνουμε λαχταριστά Παγωμένα επιδόρπια με γιαούρτι και Φουρνιστά γλυκά με φρούτα
  • Η ιστορία του ούζου & συνταγές για κοκτέιλ.
  • Φτιάχνουμε σπιτικό λικέρ κεράσι & κίτρο!
  • Αφιέρωμα στα ντρέσινγκ για σαλάτες. Ιδέες & γευστικά ταιριάσματα για να αναβαθμίσετε και την πιο απλή σαλάτα.                                                                                    
  • Guest Chef: Έκτορας Μποτρίνι, μία από τις πιο εμβληματικές & δυναμικές προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας.

Ο γιατρός των φυτών - Β' τεύχος

Συμβουλές για καταπράσινο μπαλκόνι και ολάνθιστο κήπο. Ο γνωστός τηλεοπτικός κηπουρός Μάκης Τσόκας μοιράζεται με τους αναγνώστες του ΕτΚ τα μυστικά για την απόλυτη ανανέωση του κήπου ή της βεράντας σας. Μη χάσετε τον απόλυτο σύμβουλο για εσάς που καταπιάνεστε με τον κήπο ή την βεράντα σας και θέλετε να λύσετε γρήγορα και εύκολα τις βασικές σας απορίες. Από τα βασικά όπως η επιλογή του χώματος, των φυτών και των εργαλείων μέχρι και πιο σύνθετα θέματα όπως η αντιμετώπιση ασθενειών, το κλάδεμα, το πότισμα, ο πολλαπλασιασμός και η καλλιέργεια λαχανικών.

Οδηγός Επιτυχίας για τις Πανελλαδικές

  • Χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του άγχους λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων
  • Οδηγίες από έμπειρους καθηγητές για «20αρια» σε Νεοελληνική Γλώσσα και Μαθηματικά
  • Τα «SOS» για το εξεταστικό κέντρο και την ώρα του διαγωνισμού
  • Οδηγίες προς τους γονείς
  • Βήμα-βήμα οι κινήσεις για τη λύση των θεμάτων
  • Τα λάθη στα γραπτά που «κόβουν» βαθμού

 

eat mescooterΠέππα το γουρουνάκιXiaomi