Ελλάδα|05.06.2020 13:51
Χαλκιδική: Νεκρός βρέθηκε ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο
NewsroomΝεκρός βρέθηκε γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 63χρονος ψαράς που αγνοούταν από το προηγούμενο τη Χαλκιδική.
Σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντόπισε τη σωρό του 63χρονου στην περιοχή που συνήθιζε να ψαρεύει, στα ανοιχτά της Γερακινής, στον Τορωναίο κόλπο.
Όλη τη νύχτα οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Γερακινής, ενώ γύρω στις 03:00 ειδοποιήθηκε και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η οποία συνέδραμε με δυνάμεις της.
Ειδοποιήθηκαν οι οικείοι του εκλιπόντος, οι οποίοι αναγνώρισαν τη σορό του 63χρονου. Έρευνα διεξάγεται, για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του ψαρά.
Διαβάστε ακόμη
- Το τέλος του πολέμου δε θα φέρει τέλος της ακρίβειας - Γιατί ο πληθωρισμός στοιχειώνει την παγκόσμια οικονομία
- Ιράν: Πολίτες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα στη γέφυρα Αχβάζ για προστασία από τις επιθέσεις
- Η Artemis II έγραψε ανθρώπινη ιστορία: Συγκλονιστικές εικόνες από την «αθέατη» Σελήνη
- Τέλος οι απευθείας επισκέψεις σε ειδικό γιατρό - Μόνο με παραπεμπτικό από προσωπικό