Ξάνθη: Τι είπε στο Open η μητέρα του αυτιστικού παιδιού που τους κάνουν έξωση
NewsroomΑντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση για έξωση μιας οικογένειας από το σπίτι όπου διαμένει στην Ξάνθη, επειδή το παιδί τους έχει αυτισμό και οι ένοικοι όπως λένε… ενοχλούνται. Το θέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, προκάλεσε την παρέμβαση και του δημάρχου ο οποίος συμπαρίσταται στην οικογένεια και έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να βρεθεί λύση.
Το πρωτοφανές περιστατικό δημοσιοποίησε ο ίδιος ο πατέρας του 16χρονου Θανάση, Ευάγγελος Ευαγγέλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες ώρες, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων. Όπως είπε στο ethnos.gr o πατέρας του Θανάση, τις επόμενες μέρες ο πρύτανης του Δημοκρίτειου θα στείλει επιστολή στον δήμαρχο Αβδήρων Γεώργιο Τσιτιρίδη, ζητώντας του να μεσολαβήσει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού προκειμένου να τους πείσει να παραμείνουν σ΄ αυτό ο Θανάσης και η οικογένειά του. Aυτό, όπως προαναφέρθηκε, τελικά δεν θα χρειαστεί, αφού ο δήμαρχος είναι γνώστης της κατάστασης.
Η μητέρα του παιδιού μίλησε στην κάμερα του Open και τα όσα είπε αποτελούν γροθιά στο στομάχι.
Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε από το Ανοικτό Κανάλι
- Ελληνοτουρκικά: Φόβοι για νέα κλιμάκωση των σχέσεων το καλοκαίρι - Γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες θερμού επεισοδίου
- Κυκλοφοριακό: Μετρό και σχεδιασμό ζητούν οι δήμαρχοι πριν «κλειδώσει» η Αθήνα - Επιστρατεύονται εθελοντές των δήμων εναντίον... βανδάλων
- Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον Τσίπρα: Το δίλημμα της κάλπης και η επιχείρηση συσπείρωσης
- Η μήνυση του Ανδρουλάκη στον Άδωνι, το μπέρδεμα που προκάλεσε η Κουφονικολάκου στον ΣΥΡΙΖΑ και οι πρώτοι επίδοξοι πολιτευτές του Τσίπρα