Ελλάδα|08.06.2020 14:09

Καιρός για παραλία σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου - Πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα

Newsroom

Καλοκαιρινή εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου και σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με θερμοκρασίες που θα φτάνουν τους 32-33 βαθμούς Κελσίου και ανέμους που δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Ο καιρός θα είναι καλύτερος από σήμερα με ήλιο και με ζέστη και για όσους τυχερούς βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές είναι η πλέον κατάλληλη μέρα για να πάνε στην παραλία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα μεταξύ 30-32 βαθμών, με λίγες συννεφιές στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας, ενώ οι συννεφιές θα είναι πιο πυκνές το απόγευμα και δεν αποκλείεται στα ορεινά να έχουμε βροχές.

Στην Αττική αναμένουμε λίγες αραιές συννεφιές από το απόγευμα και μετά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως του 30-31 βαθμούς το μεσημέρι. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένουμε λίγες συννεφιές, που θα πυκνώσουν το απόγευμα και υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού μέσα στην εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη δεν αποκλείεται να έχουμε βροχές, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες μέτριας έντασης και η θερμοκρασία θα είναι καλοκαιρινή με τον υδράργυρο να δείχνει 32-33 βαθμούς Κελσίου.

καιρόςΑγίου Πνεύματος 2020