Ζάκυνθος: Νεκρή μια γυναίκα από μαφιόζικη επίθεση κατά ζευγαριού
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΜαφιόζικη επίθεση δέχτηκε στη Ζάκυνθο ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στη θέση, Άγιος Σώστης στην περιοχή της Λιθακιάς.
Το ζευγάρι κινούνταν με τη μηχανή όταν στις 14:45 τους πλησίασε μία μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες. Το ζευγάρι δέχτηκε «βροχή» από πυρά από τους δύο άντρες. Η 37χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή, ενώ ο άντρας (οδηγός της μηχανής), δέχτηκε τρεις σφαίρες και τραυματίστηκε σοβαρά. Μετά την επίθεση συνέχισε να κινείται για λίγα μέτρα, παρέδωσε τη μηχανή του σε φίλο του, αλβανικής καταγωγής και στη συνέχεια περίμενε τραυματισμένος το ασθενοφόρο.
Οι δράστες περιγράφονται ως «ένας ψηλός και ένας κοντός», ενώ φορούσαν σκούρα ρούχα. Μετά την μαφιόζικη εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή. Ο οδηγός της μηχανής, σύντροφος της 37χρονης, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ζακύνθου και αναμένεται να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα.
Πηγή φωτογραφιών: imerazante.gr
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ