Ελλάδα|12.06.2020 17:57

InStyle με αποκλειστική συνέντευξη Κατερίνας Στικούδη και Πέππα με το Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής έρχεται με διπλή προσφορά για τους αναγνώστες του. Μην χάσετε την Κυριακή (14/6) το InStyle Ιουνίου-Ιουλίου με πλούσια ύλη κι αποκλειστικές συνεντεύξεις και το τρίτο βιβλίο από την πολυαγαπημένη Πέππα το γουρουνάκι. Για μία ακόμα Κυριακή αναζητήστε το ένα και μοναδικό κουπόνι στις σελίδες του ανανεωμένου TV ΕΘΝΟΣ, για το ηλεκτρικό scooter Xiaomi Mi Pro.

Στο InStyle Ιουνίου-Ιουλίου

Κατερίνα Στικούδη: Είναι νέα, εντυπωσιακή, εξαιρετικά ταλαντούχα και με ό,τι κι αν έχει καταπιαστεί τα τελευταία χρόνια μάς έχει κάνει να ασχοληθούμε μαζί της. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, που εύλογα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς έχει καταφέρει να βρίσκεται παντού με μεγάλη επιτυχία.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η ηθοποιός είναι μια γυναίκα που σου δίνει την αίσθηση πως φέρνει εις πέρας κάθε αποστολή που αναλαμβάνει στη ζωή της.

Ηλίας Μπόγδανος: Ο τραγουδιστής περιγράφει στο InStyle πώς βίωσε  το lockdown, ενώ μιλάει για τις μεγάλες αγάπες της ζωής του, τη μουσική και τη γυμναστική.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου: Η blogger μιλά στο InStyle για τη νέα συνεργασία της με το παγκοσμίου φήμης brand γυαλιών ηλίου Sunday Somewhere, για το influencing αλλά και για τα επόμενα σχέδιά της.

Στεφανία Φραγκίστα: Η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα αποκαλύπτει στο InStyle τα νέα της βήματα, ενώ μιλά για τη βιωσιμότητα στη μόδα και μας δίνει tips για να επιλέξουμε το ιδανικό μαγιό.

Φανή Τσαντίλη: Η creative director και σχεδιάστρια της εταιρείας Tsantilis φωτογραφίζεται στο InStyle µε υπέροχα καλοκαιρινά σύνολα και µαγιό και µιλά για τον τρόπο µε τον οποίο θα ήθελε να εξελίξει την οικογενειακή επιχείρηση αλλά και το σχεδιαστικό της ταλέντο.

BEAUTY FEATURE: HERE COMES THE SUN

Όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας κάτω από τον ήλιο, στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε τον ιδανικό σύµµαχό της.

FASHION FEATURE: BEACH, PLEASE!

Εν καιρώ πανδηµίας είναι δύσκολο να σκεφτείτε τις καλοκαιρινές εξορμήσεις γι’ αυτό φέτος σκεφτόμαστε εµείς για εσάς και φροντίζουµε το στιλ σας με βάση τον προορισμό.

Κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση ένα Xiaomi Mi Electric scooter Pro

Βρείτε ανάμεσα στις σελίδες του TV Εθνος το μοναδικό τυχερό κουπόνι και κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Το Mi Electric Scooter Pro είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα ελαφρύ (14,2 κιλά) σχεδιασμό. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσής του, διπλώνει εύκολα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, για να το τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας και να το πάρετε μαζί σας.

Το Mi Electric Scooter Pro είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης: διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί δισκόφρενο που επιτυγχάνει αποτελεσματική και ταχεία πέδηση.

Το σκούτερ θα σας προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, χάρη στη ενσωματωμένη μπαταρία του 12,8Ah / 37V, ενώ παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 300Watt, φτάνοντας ταχύτητες 25-30 χιλιομέτρων σε ευθεία. Προκειμένου μάλιστα να επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, μετατρέπει την κινητική ενέργεια κατά την κίνηση σε ηλεκτρική ισχύ.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες κίνησης (energy saving mode, standard mode, sport mode), οι οποίες ενεργοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα είναι εύκολο να παρακολουθούμε την μπαταρία και την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο στη οθόνη.

Τέλος, τα ελαστικά των 8,5 ιντσών που προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών και σταθερό πάτημα στον δρόμο, σε συνδυασμό με τα δυνατά φώτα πορείας και τα φώτα πέδησης, εγγυώνται την ασφάλειά σας ακόμα και σε νυχτερινή οδήγηση.

Πέππα το Γουρουνάκι «Το αγωνιστικό αυτοκίνητο του Τζόρτζ»

Θέματα: 

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα βιβλία της πολυβραβευμένης παιδικής σειράς που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Οι ιστορίες της Πέππα, διατηρώντας πάντα τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, μέσα από τη διασκέδαση μαθαίνουν στα παιδιά καθημερινές αξίες, όπως η οικογένεια. Με την Πέππα, το μικρούλη αδελφό της Τζορτζ, την υπόλοιπη Οικογένεια Γουρουνάκη και όλη τη χαριτωμένη παρέα της αγαπημένης ηρωίδας τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας μαθαίνουν παίζοντας! Κάθε βιβλίο της Πέππα χαρακτηρίζεται από λιτό κείμενο και χαρούμενη εικονογράφηση, που ενθαρρύνουν το παιδί να μάθει μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Την Κυριακή το βιβλίο «To αγωνιστικό αυτοκίνητο του Τζόρτζ»

Μία νέα ιστορία με πρωταγωνιστή το μικρό αδερφό της Πέππα! O Παππούς Γουρουνάκης φτιάχνει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με πετάλια για τον Τζορτζ. Γρήγορα η Πέππα και ο Τζορτζ καταλαβαίνουν πως το να παίζεις αγώνες ράλι με την παρέα σου στον κήπο είναι πολύ καλύτερο από το να τους βλέπεις στην τηλεόραση!

Τα μυστικά της φορολογικής δήλωσης - Οδηγός με πίνακες και παραδείγματα

Οδηγός με πίνακες και παραδείγματα

  • Οι κωδικοί SOS από τον 1ο έως και τον 7ο πίνακα του Ε1 και τι σημαίνουν τα έξι διαφορετικά χρώματα
  • Τι ισχύει για τα μπλοκάκια, πώς πρέπει να δηλωθούν οι αναδρομικές αποδοχές μισθών και συντάξεων, οι αναδρομικές αγροτικές επιδοτήσεις και οι ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές που εισπράχθηκαν εντός του 2019
  • Πώς να πετύχετε μείωση της προκαταβολής, της τεκμαρτής δαπάνης και των φόρων
  • Πώς φορολογούνται τα ενοίκια από βραχυχρόνιες μισθώσεις
  • Τα εισοδήματα που απαλλάσσονται από φόρο και εισφορά αλληλεγγύης ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το ΕτΚ

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την πέμπτη σεζόν του «Έλα στη θέση μου», την περίοδο της καραντίνας και την επιθυμία της να έρθει ένα δεύτερο παιδί.

Αποκλειστικό: Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ελενα Χριστοπούλου αποκαλύπτουν τους λόγους της αποχώρησής τους από το GNTM αλλά και πώς το μοντέλο αποδέχθηκε την πρόταση του Alpha.

Αγριες Μέλισσες: Σοκ για την Ασημίνα και τη Μυρσίνη! Η Δρόσω αποδέχεται την πρόταση γάμου του Ιορδάνη!

Συνεντεύξεις: Ο Γιώργος Λιβάνης μιλά για το J2US και απαντά για την φημολογούμενη σχέση του με την Χριστίνα Βραχάλη και η Χρύσα Κοντογεώργη αποκαλύπτει πως αποδέχθηκε το «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης.

Ρεπορτάζ: Γιατί ο Γιάννης Μπέζος θα φορέσει …αρβύλες. Η νέα σειρά του ΑΝΤ1. Επίσης: Πως θα διεξαχθεί ο τελικός του «Master Chef» χωρίς την παρουσία κοινού.

Εξτρα ένθετο Life:

Οι ιδανικές ποδηλατάδες με τα παιδιά, συνταγές με κεράσια και συμβουλές για την φροντίδα της γάτας σας

Όπως κάθε εβδομάδα στο TV ΕΘΝΟΣ το αναλυτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης, οι εξελίξεις στα σίριαλ, επιλογές στη μικρή οθόνη και οι ταινίες της εβδομάδας. Ακόμη οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

Πέππα το γουρουνάκιΚατερίνα ΣτικούδηInStyleΕΘΝΟΣ της Κυριακής