Βιτριόλι: «Θέλω άδεια για σοβαρό λόγο» το αίτημα της 35χρονης την ημέρα της επίθεσης
Σοφία ΣπίγγουΚαταρρέουν σταδιακά οι ισχυρισμοί της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Εκτός από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικές Αρχές, η ίδια φέρεται να πέφτει σε αντιφάσεις.
Όπως έγινε γνωστό, ενώπιον του εισαγγελέα που της άσκησε την ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν το πρωί της επίθεσης στη δουλειά της, επειδή είχε ραντεβού για μανικιούρ. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται σε σχετικό έγγραφο της δικογραφίας, η 35χρονη είχε στείλει email στο δικηγορικό Γραφείο που εργαζόταν, μια ημέρα πριν την επίθεση στις 19 Μαΐου, ζητώντας άδεια για «σοβαρούς προσωπικούς λόγους» ακριβώς για την επόμενη ημέρα, στις 20 Μαΐου, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην 33χρονη Ιωάννα.
- Κυβερνοασφάλεια: Το νέο στρατηγικό πεδίο σπουδών και εργασίας για τη νέα γενιά
- Νοσηλευτής ΜΕΘ, πολίτης των ΗΠΑ: Ποιος ήταν ο 37χρονος που δολοφονήθηκε από την ICE στη Μινεάπολη
- Ανάλυση: Το δόγμα "νόμος και τάξη" του Τραμπ σκοτώνει και δημιουργεί χάος
- Ethno☰hauntology Vol. 1: Tα «φαντάσματα» του λατινοαμερικάνικου παρελθόντος στοιχειώνουν κινηματογραφικά το παρόν της Αθήνας