«Λουκέτα» και πρόστιμα έως 3.000 ευρώ σε νυχτερινά κέντρα σε Γκάζι και Πειραιά
NewsroomΚαι ενώ οι εικόνες συνωστισμού στα νυχτερινά κέντρα και μπαρ συνεχίζονται συστηματικά, οι ελεγκτικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν έφοδο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (13/6) σε κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα και τον Πειραιά όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο και δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Οι θαμώνες φαίνονται σε γνωστό κέντρο στο Γκάζι να διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται στον ιδιοκτήτη πρόστιμο, 3.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών στο μαγαζί.
Η κάμερα του OPEN TV κατέγραψε τους ελέγχους που έγιναν με τα επιτόπια «λουκέτα» και τα τσουχτερά πρόστιμα που επέβαλαν οι υγειονομικές Αρχές. Στο Γκάζι πέντε νυχτερινά καταστήματα αναμένεται να παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 15 ημέρες.
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 14 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη