Ελλάδα|15.06.2020 14:41
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 49χρονο στο λαιμό μέσα στο σπίτι του
NewsroomΝεκρός μέσα στο σπίτι του, βρέθηκε ένας 49χρονος ημεδαπός στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος φέρει τραύματα, ενώ ο θάνατός του φέρεται να επήλθε το βράδυ μεταξύ 13ης και 14ης Ιουνίου.
Το διαμέρισμα του 49χρονου αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στο σημείο έσπευσε η ιατροδικαστής. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα στο λαιμό. Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο τόπος του εγκλήματος εξετάστηκε και από κλιμάκιο της Σήμανσης.
Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Βοιωτία: Κλείνει το αιολικό πάρκο από όπου ξεκίνησε η φωτιά - Στο στόχαστρο όλα τα έργα του συλληφθέντα δημάρχου
- Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στις Σέρρες που σκοτώθηκαν μητέρα και γιος: Το ΙΧ πέφτει πάνω στο φορτηγό
- Ο Ερυθρός Σταυρός έσβησε βίντεο για το προσφυγικό ταξίδι του 26χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελίζαμπεθ
- Νέα κλιμάκωση: Η Μόσχα δείχνει «άμεση εμπλοκή» του ΝΑΤΟ σε επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος - Τα ονόματα και ο «εγκέφαλος»