Ελλάδα|17.06.2020 16:01

Δολοφονία στον Εύοσμο: Από την κόρη, κατά βάση, τα θανατηφόρα πλήγματα

Newsroom

Εν βρασμώ ψυχής έγινε η δολοφονία του πατέρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από την μητέρα και την κόρη, σύμφωνα με τον δικηγόρο Ιάκωβο Ψωμιάδη. Ο ίδιος ανέφερε πως η κόρη ήταν αυτή που «κατά βάση επέφερε τα πλήγματα» στον 49χρονο.

Η δολοφονία έγινε αμέσως μετά, όταν η μητέρα πληροφορήθηκε την κακοποίηση της κόρης της«Εκείνο που οδήγησε στη δολοφονία ήταν η αποκάλυψη», είπε ο συνήγορος περιγράφοντας τη στιγμή του εγκλήματος.

Μιλώντας και για την κακοποίηση που είχε υποστεί η 46χρονη μητέρα από τον σύζυγό της, ο δικηγόρος, είπε, υπάρχουν και στοιχεία ότι είχε στο παρελθόν φιλοξενηθεί σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες. «Έχει περάσει πολλά», ανέφερε για το παρελθόν της γυναίκας.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η γυναίκα επέστρεψε στον άνδρα που την κακοποιούσε, αφού είχε χωρίσει από αυτόν και είχε κάνει ένα παιδί με άλλον άνδρα, τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε από το θύμα ενδοοικογενειακής βίας να περιμένουμε να σκέφτεται όπως εμείς».

Περιέγραψε δε μία κατάσταση κατά την οποία η 46χρονη κυριεύονταν από «έντονη ψυχολογική ανασφάλεια, οικονομικό και ιατρικό πρόβλημα».

κακοποίησηδολοφονίαΕύοσμος