Ελλάδα|20.06.2020 08:46

Σούπερ προσφορά με το Εθνος της Κυριακής - Κερδίστε ένα scooter!

Newsroom

Το Εθνος της Κυριακής που κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου έρχεται με διπλή προσφορά και ένα υπερτυχερό κουπόνι που κερδίζει χωρίς κλήρωση ένα ηλεκτρικό scooter Xiaomi! Ακόμα, το all about History φιλοξενεί όλη την ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης, καθώς και πολλά ακόμα ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, ενώ συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία η προσφορά με τις ιστορίες της Πέππα το γουρουνάκι!

Στο all about History που κυκλοφορεί με το ΕτΚ

Μεγάλη Αικατερίνη: Από την ταραχώδη άνοδό της στον θρόνο ως τις εκστρατείες επέκτασης της Ρωσίας γνωρίστε την τσαρίνα που μετέτρεψε τη χώρα σε αυτοκρατορία.

Ανδρέας Μιαούλης: Ο πειρατής, ο πάμπλουτος καραβοκύρης, ο ναύαρχος του ελληνικού στόλου, ο ιθύνων νους των ναυτικών επιχειρήσεων της Επανάστασης του 1821

Λας Βέγκας και ατομική βόμβα: Πώς η πόλη κάθε είδους διασκεδάσεων εξοικείωσε τους Αμερικάνους με το ισχυρότερο ψυχροπολεμικό όπλο

Η συμμορία με τις λεπίδες: Γνωρίστε την αποτρόπαια δράση των εγκληματιών που σημάδεψαν το Σίδνεϊ τη δεκαετία του 20

Η αιμοσταγής Μαρία: Ένα χρονικό της τραυματικής παιδικής ηλικίας που στιγμάτισε τη Μαρία, το πρώτο παιδί του Ερρίκου Η΄

Οι 10 παρακαταθήκες των αρχαίων Ελλήνων: Ένα περιεκτικό αφιέρωμα στους χώρους όπου η συμβολή των αρχαίων Ελλήνων

Ο Μεξικανός Ναπολέων: H βιογραφία του στρατηγού Σάντα Άννα, ενός από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας του Μεξικού που εξακολουθεί να διχάζει.

Μεγάλες μάχες: Η ναυμαχία του Εκνόμου: η αναμέτρηση που άλλαξε την έκβαση του πρώτου Καρχηδονιακού πολέμου.

Ηρωας ή Αντι-ήρωας; Ο θριαμβευτής του Άλαμο, ο σκληροτράχηλος ηγέτης, ο στρατηγός Σάντα Άννα, ο πιο αμφιλεγόμενος πρωταγωνιστής της μεξικανικής ιστορίας

Κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση ένα Xiaomi Mi Electric scooter Pro

Βρείτε ανάμεσα στις σελίδες του TV Εθνος το μοναδικό τυχερό κουπόνι και κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Το Mi Electric Scooter Pro είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα ελαφρύ (14,2 κιλά) σχεδιασμό. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσής του, διπλώνει εύκολα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, για να το τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας και να το πάρετε μαζί σας. Το Mi Electric Scooter Pro είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης: διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί δισκόφρενο που επιτυγχάνει αποτελεσματική και ταχεία πέδηση.

Το σκούτερ θα σας προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, χάρη στη ενσωματωμένη μπαταρία του 12,8Ah / 37V, ενώ παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 300Watt, φτάνοντας ταχύτητες 25-30 χιλιομέτρων σε ευθεία. Προκειμένου μάλιστα να επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, μετατρέπει την κινητική ενέργεια κατά την κίνηση σε ηλεκτρική ισχύ. Διαθέτει τρεις λειτουργίες κίνησης (energy saving mode, standard mode, sport mode), οι οποίες ενεργοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα είναι εύκολο να παρακολουθούμε την μπαταρία και την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο στη οθόνη.

Τέλος, τα ελαστικά των 8,5 ιντσών που προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών και σταθερό πάτημα στον δρόμο, σε συνδυασμό με τα δυνατά φώτα πορείας και τα φώτα πέδησης, εγγυώνται την ασφάλειά σας ακόμα και σε νυχτερινή οδήγηση.

Πέππα το Γουρουνάκι «O μπαμπάς μου»

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα βιβλία της πολυβραβευμένης παιδικής σειράς που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Οι ιστορίες της Πέππα, διατηρώντας πάντα τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, μέσα από τη διασκέδαση μαθαίνουν στα παιδιά καθημερινές αξίες, όπως η οικογένεια. Με την Πέππα, το μικρούλη αδελφό της Τζορτζ, την υπόλοιπη Οικογένεια Γουρουνάκη και όλη τη χαριτωμένη παρέα της αγαπημένης ηρωίδας τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας μαθαίνουν παίζοντας! Κάθε βιβλίο της Πέππα χαρακτηρίζεται από λιτό κείμενο και χαρούμενη εικονογράφηση, που ενθαρρύνουν το παιδί να μάθει μέσα από τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, την Κυριακή το βιβλίο «To αγωνιστικό αυτοκίνητο του Τζόρτζ»

Σε αυτό το βιβλίο η Πέππα μάς γνωρίζει... τον μπαμπά της: «Με λένε Πέππα και αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο στον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου είναι πολύ καλός και γελάει συνέχεια. (Ειδικά όταν παίζει με μένα και τον αδελφούλη μου, τον Τζορτζ.» Ένα τρυφερό βιβλίο γραμμένο με αγάπη για όλους τους μπαμπάδες!

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί

Ο Κώστας Καραφώτης μιλά για το J2US και τη συνεργασία του με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την γνωριμία και τη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου, κάνει αποκαλύψεις για το βράδυ που τραγούδησε στο Σκορπιό αλλά και το ρόλο του στη σειρά του Αλεξάνδρου Ρήγα που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Γιώργος Λασκαρίδης: Το φαβορί που δεν έφτασε στον τελικό του «Master Chef» μιλά για τους δυο Σταύρους που έφθασαν μέχρι το τέλος, αποκαλύπτει πρόσωπα και καταστάσεις για τις ίντριγκες μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και εξομολογείται τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Σοκ στο Κόκκινο Ποτάμι: Η Ιφιγένεια αναγκάζεται να ταΐσει με αίμα το μωρό της!

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω σε καταφύγιο μέχρι να γεννήσει, την επισκέπτεται κρυφά η Ελένη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τα μυστικά ομορφιάς της βραζιλιάνας καλλονής.

Β’ κύκλος 8 λέξεις: Ποιοι μπαίνουν στη σειρά, τί έγινε στο πρώτο γύρισμα.

ΕΞΤΡΑ ΕΝΘΕΤΟ LIFE

Ιατρικές συμβουλές για γερή καρδιά τους καλοκαιρινούς μήνες, τσάντες για κάθε στυλ στην ενότητα μόδα, πώς θα φροντίσετε τα κουτάβια που παίρνετε σπίτι και νόστιμες συνταγές με καλαμπόκι.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

all about HistoryXiaomiscooterΠέππα το γουρουνάκι