Ελλάδα
|
19.06.2020 08:04
Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε ΑΤΜ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ
NewsroomΜία ακόμα έκρηξη σε ΑΤΜ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, από το οποίο οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην περιοχή Τερψιθέα της Πυλαίας. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την είσοδο καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ και τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ που βρίσκεται μέσα σε αυτό.
Από την έκρηξη το ΑΤΜ καταστράφηκε και οι δράστες αρπάζοντας άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό, τράπηκαν σε φυγή.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες