Ελλάδα|19.06.2020 11:59

Μαρκέλλα: Για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μιλούν οι δικηγόροι της οικογένειας

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Στον ανακριτή, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το ένταλμα σύλληψης για τα κακουργήματα που την βαρύνουν (αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη και πορνογραφία ανηλίκων) βρίσκεται η 33χρονη «κοκκινομάλλα», η οποία κατηγορείται ότι απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα και την κράτησε γα 44 ώρες σε σπίτι που διατηρεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, χορηγώντας τις ναρκωτικές ουσίες σε ρόφημα και προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που η 33χρονη θα βρεθεί στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με το συνήγορό της, Β. Νουλέζα, θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή. Ο συνήγορος υπεράσπισής της μάλιστα ανέφερε στο OPEN TV ότι η 33χρονη αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 10χρονη, αναφέροντας η ίδια, ωστόσο, ότι έχει ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις.

Να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή της στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για περίπου 2,5 ώρες την Πέμπτη (18/6) η 33χρονη δε σήκωσε καθόλου το κοντά κουρεμένο κεφάλι της, έχοντας το πρόσωπό της κρυμμένο πίσω από μάσκα και κουκούλα και το βλέμμα της στραμμένο συνεχώς στο πάτωμα

Στο μεταξύ, όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας σχετίζεται με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Αυτό ανέφερε στο ethnos.gr μία από τις δικηγόρους της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου. «Οι συνήγοροι της οικογένειας υποπτευόμαστε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, ωστόσο, όλα θα φανούν από τη δικογραφία, την οποία θα μελετήσουμε προσεκτικά», σημειώνει η κ. Ανάσογλου.

Από την πλευρά του και ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας, Αλέξης Κούγιας, έκανε ξεκάθαρα λόγο για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (19/6) στον ΑΝΤ-1. Μάλιστα, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι δε θυμάται ποτέ στα χρονικά να απασχόλησε την ελληνική Δικαιοσύνη αντίστοιχη περίπτωση, κατά την οποία σε τέτοιο κύκλωμα να εμπλέκεται γυναίκα, η οποία να προχώρησε η ίδια στην απαγωγή. Κατά τον ίδιο, θα χρειαστούν περίπου δύο μήνες, μέχρι να εξιχνιασθεί απολύτως από την αστυνομία η υπόθεση.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Στο μεταξύ, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την απολογία της 33χρονης για την απαγωγή και την κράτηση της Μαρκέλλας. Πολύ σημαντικά ευρήματα αναμένονται από το υλικό του φορητού υπολογιστή, τον οποίο πρόλαβε να σπάσει η 33χρονη πριν από τη σύλληψή της. Η 33χρονη ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά, δηλώνοντας ότι έχει ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις και ότι της αρέσουν τα ανήλικα παιδιά.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι πήγε τη 10χρονη στο σπίτι της και τη νάρκωσε με ένα ρόφημα που περιείχε ναρκωτικά και κοκαΐνη. Η 33χρονη φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει τις 44 ώρες που πέρασε με τη Μαρκέλλα και μάλιστα είπε στις Αρχές την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε. 

Μαρκέλλααρπαγή ανηλίκουκύκλωμα