Σέρρες: Βρέφος ενός έτους βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι
NewsroomΝεκρό βρέθηκε ένα βρέφος ενός έτους οικογένειας Ρομά, γύρω στις 9:00 το πρωί της Παρασκευής (19/6), στην Ηράκλεια Σερρών. Λίγο μετά τις 1:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σήμανε συναγερμός στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας, όταν συγγενικό πρόσωπο του μικρού παιδιού δήλωσε την εξαφάνισή του, από το σπίτι στο οποίο έμενε.
Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες εντοπισμού του και σήμερα το πρωί στις 09:00 εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε κοντινή απόσταση από την οικία του, σε αρδευτικό κανάλι, στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών. Το άτυχο βρέφος ηλικίας ενός έτους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την επιμέλεια του βρέφους είχε συγγενικό του πρόσωπο καθώς οι Ρομά γονείς του είναι φυλακισμένοι. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών, ενώ στο βρέφος θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή.
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες