Χιλιάδες έλεγχοι και δεκάδες συλλήψεις σε επιχείρηση στην Κεντρική Μακεδονία
NewsroomΣυνελήφθησαν 25 άτομα και ελέγχθηκαν συνολικά 3.520 την Παρασκευή 19 Ιουνίου κατά τη διάρκεια εκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης στην Κεντρική Μακεδονία πλην της Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση, που υλοποιήθηκε κάτω από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της γενικής περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετείχαν οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.
Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3.061 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 894 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Επίσης, ελέγχθηκαν συνολικά 3.520 άτομα, από τα οποία οι 2.977 ήταν ημεδαποί, ενώ οι 543 αλλοδαποί. Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις 25 άτομα, εκ των οποίων 16 ημεδαποί και 9 αλλοδαποί.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δύο άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, τρία άτομα για καταδικαστικά έγγραφα, πέντε άτομα για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, τρία άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένα άτομο για παρεμπόριο και ένα άτομο για διοικητική απέλαση. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 13,31 γραμμάρια κάνναβης, 1,95 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 οχήματα και 2 όπλα. Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
- Τα μπλόκα των αγροτών τα επόμενα 24ωρα, το σχέδιο για τις γιορτές και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι νέες φωτογραφίες με Τσόμσκι, Μπιλ Γκέιτς και τα περίεργα μηνύματα από τη «Λολίτα»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή