Ελλάδα|22.06.2020 14:46
Ξάνθη: Αναστάτωση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο για μαθήτρια θετική στον κορονοϊό
NewsroomΑναστάτωση προκλήθηκε τη Δευτέρα στο 7ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης όταν ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι πως μια μαθήτρια η οποία πραγματοποίησε προεγχειρητικό έλεγχο σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε θετική στον νέο κορονοϊό.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του fonitisxanthis.gr, το σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό, ενώ η τάξη της μαθήτριας κλείνει προληπτικά. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί οι γονείς των παιδιών της τάξης που κλείνει για να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»