Ελλάδα|22.06.2020 23:01

Αρπαγή 10χρονης: Αυτά θα υποστηρίξει στην απολογία της η 33χρονη

Newsroom

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Δευτέρας η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα. Έξω από το ανακριτικό γραφείο περίμενε ο αδερφός της 10χρονης, ο οποίος μόλις είδε την 33χρονη, της επιτέθηκε φραστικά. Η κατηγορούμενη ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς επικαλέστηκε λόγους υγείας.

«Η ψυχική και σωματική υγεία της έχει επιβαρυνθεί υπέρμετρα και δεν είναι σε θέση να απολογηθεί» τόνισε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open TV, η 33χρονη γυναίκα αναμένεται να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες πλην της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες πλην της χορήγησης ναρκωτικών χαπιών. Δεν είχα πρόθεση να κάνω ασελγείς πράξεις με την ανήλικη που γνωρίζω χρόνια και την έχω σαν κόρη μου. Ήθελα να την καθαρίσω, να την φροντίσω, να παίξουμε» πρόκειται να πει στην απολογία της, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ανοιχτού Καναλιού. 

Ακόμη, η 33χρονη αναμένεται να ζητήσει και συγγνώμη από την οικογένεια της 10χρονης. «Είχα κάνει χρήση ναρκωτικών και δεν έλεγξα τις πράξεις μου. Με εμφανίζουν ως τέρας, ενώ υπήρξα άψογη και υποδειγματική μητέρα και η πρόθεσή μου ήταν καλή. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια, έχω μετανιώσει» θα αναφέρει η 33χρονη. Πάντως, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διαρροή στοιχείων από την προανάκριση στα ΜΜΕ.

Κάτω Τούμπααπαγωγή