Ελλάδα|26.06.2020 14:05

How it works και συλλεκτικές κάρτες Panini, Adrenaline και Gorjuss με το Εθνος!

Newsroom

Το νέο τεύχος του διάσημου αγγλικού περιοδικού έρχεται στο Εθνος της Κυριακής, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Η εξάπλωση των μηχανών: Ανακαλύψτε πώς η τεχνική νοημοσύνη και η ρομποτική, θα αλλάξουν τον κόσμο.

Οι μυστικές σας υπερδυνάμεις: Απίστευτες ικανότητες που δεν ξέρατε ότι έχετε

Τα τέρατα της φύσης; Γνωρίστε τα πιο παράξενα ζώα και οργανισμούς του φυσικού περιβάλλοντός

Το ερευνητικό υποβρύχιο BOATY MCBOATFACE: Αφού κατέκτησε τις καρδιές μας, κατακτά τώρα και τους επιστήμονες συλλέγοντας πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία

Κοσμικά μυστήρια: πώς θα ανακαλύψουν οι επιστήμονες τα μυστικά του σύμπαντος

Η μεγαλοφυΐα του Ντα Βίντσι: Κάτι πολύ περισσότερο από απλός ζωγράφος, ο διάσημος πανεπιστήμονας της Αναγέννησης εφηύρε μια πληθώρα θαυμαστών μηχανών

Κινηματογράφοι 4D: Οταν η τεχνολογία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε την ταινία

Πώς προκαλεί κυματισμούς ο άνεμος: Ανακαλύψτε πώς περνά η ενέργεια μέσα από το νερό, δίνοντας σχήμα στις ακτογραμμές.

Τι είναι οι καιρικές βόμβες: Μάθετε πώς τα πολύ χαμηλά βαρομετρικά επιφέρουν έντονα καιρικά φαινόμενα

Η μυρωδιά του ψωμιού: Τι δημιουργεί το άρωμα του ψωμιού όταν βγαίνει από τον φούρνο

Τελεφερίκ: Αναλύουμε το εμβληματικό σύστημα μεταφορών του Σαν Φρανσίσκο

Φακελάκι με 8 κάρτες + 1 κάρτα περιορισμένης έκδοσης Adrenalyn XL, Euro 2020

Πόσοι από εσάς θυμάστε τη συλλογή ADRENALYN XL™ European Football Championship το 2016; Χίλιοι... δύο χιλιάδες... δέκα χιλιάδες... πάρα πολλοί! Ήταν φανταστική, αλλά για σταθείτε γιατί η UEFA EURO 2020™ PREVIEW ADRENALYN XL™ πρόκειται να είναι ακόμα πιο απίστευτη! Όπως πάντα, είναι μια 100% ADRENALYN συλλογή με εντυπωσιακές κάρτες που περιλαμβάνουν τους πρωταθλητές της Ευρώπης και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα καλύτερα ειδικά υλικά όπως θα περίμενε κανείς από την PANINI.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα ακόμη για να ανακαλύψετε! Εκτός από τις σπάνιες κάρτες EURO MASTERS που περιλαμβάνουν τους μεγαλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, έχουμε συμπεριλάβει και έξι κάρτες MAGIC MOMENTS που παρουσιάζουν τις χώρες που γιορτάζουν την πρόκρισή τους. Επιπλέον, για να σηματοδοτήσουμε την ιστορική απόφαση να φιλοξενηθούν οι τελικοί σε ολόκληρη την ήπειρο, δημιουργήσαμε 12 κάρτες HOST CITIES. Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν οι ομάδες.

Μαζί με τις TEAM MATES και τις δημοφιλέστατες FANS' FAVOURITES, θα βρείτε μια ενότητα αφιερωμένη στους αληθινούς ηγέτες του παιχνιδιού (CAPTAINS), στα ανερχόμενα ταλέντα (WONDER KIDS) και στην πλήρη ομάδα (LINE-UPS). Ως συνήθως, υπάρχει ένα χρυσωρυχείο ειδικών καρτών: Γνωρίζετε ήδη τους GOAL STOPPERS, DEFENSIVE ROCKS, KEY PLAYERS και GOAL MACHINES, αλλά σας παρουσιάζουμε και δύο ολοκαίνουριες κατηγορίες, τις κάρτες ALL-ROUND PLAYERS και MULTIPLE. Τέλος, μην χάσετε τις 16 κάρτες με τις εθνικές ομάδες που αγωνίζονται για τις τελευταίες τέσσερις διαθέσιμες θέσεις στον τελικό του UEFA EURO 2020™.

Ενα φακελάκι με 5 αυτοκόλλητα Gorjuss

Συλλογή αυτοκόλλητων Gorjuss™ της Santoro: Έφτασε επιτέλους στα περίπτερα η δεύτερη συλλογή που είναι αφιερωμένη στα κορίτσια Gorjuss!  Μια σούπερ συλλογή με 176 αυτοκόλλητα, πολλά από τα οποία είναι ειδικά: 24 αυτοκόλλητα με μεταξένια υφή, με στοιχεία γκλίτερ, 32 απίθανα αυτοκόλλητα με μεταλλικά στοιχεία και 32 διάφανα! Υπάρχουν, επίσης, 20 διάφανα αυτοκόλλητα εκτός συλλογής που δεν πρέπει να χάσουν οι θαυμάστριες της Gorjuss™ της Santoro. 

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί

  • Καρέ – καρέ τα μεγάλα φινάλε σε «Κόκκινο Ποτάμι» και «Άγριες Μέλισσες». Πώς έχει γραφτεί το τέλος στον έρωτα του Μίλτου και της Ιφιγένειας στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη στο οποίο είναι βασισμένη η μεγάλη ιστορική παραγωγή του Open, τι θα γίνει με την γέννα και το μωρό της Δρόσως στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1. Αποκλειστικά ρεπορτάζ.

  • Ο Νίκος Ψαρράς μιλά για την είσοδό του στις «Άγριες Μέλισσες» και τις ...ταραχές που φέρνει η επιστροφή του Σταμάτη, θυμάται την χρυσή περίοδο των ελληνικών σειρών και εξηγεί γιατί δεν του αρέσουν τα ριάλιτι.

  • Αποκλειστική συνέντευξη Δημήτρης Αποστόλου: Ο γνωστός δημιουργός μιλά για την επαγγελματική του επανασύνδεση με τον Αλέξανδρο Ρήγα, τη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζουν στην ΕΡΤ, θυμάται την τεράστια επιτυχία των «Δύο ξένων», λέει τη γνώμη του για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την tv.

  • Νέα μόδα στα Social Media. Πως οι celebrities... αλλάζουν φύλο

Εξτρα ένθετο LIFE

Πώς θα αποφύγετε τις καλοκαιρινές γαστρεντερίτιδες, συμβουλές για τη σωστή επιλογή αντηλιακού, προτάσεις για καλοκαιρινή διακόσμηση της βεράντας σας και βήμα – βήμα η εκτέλεση δυο συνταγών από τον τελικό του Master Chef 4.

Όπως κάθε εβδομάδα στο TV ΕΘΝΟΣ αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

Paninihow it worksΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςTV Έθνος