Ελλάδα|26.06.2020 11:54

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Το σχόλιο για τα θέματα στην Οικονομία

Newsroom

Το ethnos.gr θα δημοσιεύει τις απαντήσεις των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων σε συνεργασία με το «Νέο Φροντιστήριο» και την ομάδα των καθηγητών του.

Διαβάστε το σχόλιο από την ομάδα καθηγητών Οικονομίας από το «Νέο Φροντιστήριο»

«Στην ομάδα Α οι μαθητές εξετάστηκαν στη θεωρία του βιβλίου με τη μορφή του Σωστού ή Λάθους καθώς και πολλαπλής επιλογής. Η θεωρία αυτή απαιτούσε καλή αντίληψη του αντικειμένου χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η ομάδα Β ήταν θεωρία μέσα από το βιβλίο και συγκεκριμένα του 3ου κεφαλαίου που αφορούσε στον χρονικό ορίζοντα της επιχείρησης.

Στη συνέχεια στην ομάδα Γ εξετάστηκαν σε ασκήσεις του 1ου κεφαλαίου, χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, εφόσον ήταν μια αντιπροσωπευτική άσκηση του κεφαλαίου αυτού.

Τέλος, στην ομάδα Δ εξετάστηκαν σε ασκήσεις του 5ου κεφαλαίου, το οποίο συνδυάζει ούτως ή άλλως γνώσεις από τα προηγούμενα κεφάλαια. Απαιτούσε καλή οργάνωση δεδομένων, γνώση θεωρίας και εξάσκηση.

Συνοψίζοντας, τα θέματα ήταν βατά, κλιμακούμενης δυσκολίας και κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης!»

Νέο Φροντιστήριο: 52 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 & σήμερα  αριθμεί πάνω από 80 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 100 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις & προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.   Η  διαχρονική πρωτοκαθεδρία του οργανισμού στην προετοιμασία των μαθητών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανεξαρτήτως του τρόπου εισαγωγής τους, καταδεικνύεται από τα αποτελέσματα, αφού κάθε χρόνο πάνω από 1200 μαθητές των  φροντιστηρίων μας εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Υπολογίζεται ότι πάνω από 60000 σημερινοί επιστήμονες πέρασαν από τα θρανία του όλα αυτά τα χρόνια!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://neo.edu.gr/

πανελλήνιες εξετάσεις 2020πανελλήνιεςοικονομίαΠανελλαδικές εξετάσεις 2020