Ελλάδα|28.06.2020 12:52

Πρόγραμμα κατάρτισης 700 εργαζομένων από την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών

Newsroom

Πρόγραμμα κατάρτισης για τη διαχείριση επιβατικού κοινού και την οργάνωση μεταφορικού έργου υλοποιεί η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (Ο.Σ.Μ.Ε.), ως δικαιούχος φορέας της πράξης «Κατάρτιση Πιστοποίηση Γνώσεων Δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα των Επιβατικών Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών».

Στο πλαίσιο του προγράμματος η ΟΣΜΕ προσκαλεί 700 εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης), να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης διάρκειας 148 ωρών (e-learning)
  • Εκπαιδευτικό επίδομα 5 € ανά ώρα κατάρτισης
  • Πιστοποίηση στη βάση του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC17024, σε αντιστοιχία με τα Εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παρακολουθήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες (Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, Κριτήρια Επιλογής Ωφελουμένων κ.λπ.) μπορούν να επικοινωνούν στο: 2105226057, osme.espa@gmail.com ή να επισκεφτούν την πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος http://katartisi.osme.org.gr/ στην οποία μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στους έως τις 30/07/2020.

Για την επιλογή των ωφελουμένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδαςεργαζόμενοι