Ελλάδα
|
29.06.2020 14:48
Επίθεση «μπαχαλάκηδων» στον Κώστα Μπακογιάννη - Του πέταξαν καφέδες
NewsroomΕπεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/6) στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο. Στην πλατεία βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση ενόψει της αυριανής (29/6) γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου
Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε, με αστυνομική συνοδεία από το σημείο θέλοντας να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα.
Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους, κυρίως κάτοικοι της περιοχής, αποδοκίμασαν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων. Τα άτομα αποχώρησαν από το σημείο υπό τις αποδοκιμασίες των κατοίκων. Σημειώνεται, ότι η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης