Τραγωδία στα Τρίκαλα: Ψάχνουν να βρουν πώς πυροβολήθηκε ο 15χρονος
NewsroomΣκηνές τραγωδίας εκτιλύχθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουνίου, καθώς λίγο μετά τις 8:00 κατέληξε ο 15χρονος Αλέξανδρος Καραμίντζιος, γιος πολύτεκνης οικογένειας - με εφτά παιδιά - κι ενός εκ των κληρικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, του πατρός Αχιλλίου Καραμίντζιου, εφημερίου του χωριού Ξηρόκαμπος.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε το trikalavoice.gr, το τραγικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν τρία από τα παιδιά της οικογένειας, ο μεγαλύτερος (17 ετών), ο μικρότερος γιος (3 ετών) και ο 15χρονος Αλέξανδρος έπαιζαν στο σπίτι τους στη Θεόπετρα, με ένα αεροβόλο όπλο.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αεροβόλο εκπυρσοκρότησε και ο 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ η Αστυνομία περιμένει τις καταθέσεις, που θα ληφθούν με την βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων, για να σχηματίσει την εικόνα του περιστατικού.
Μεταφέρθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί που το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή και ενώ σχεδιαζόταν η διακομιδή του στη Λάρισα, τελικά υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων