Ελλάδα|19.12.2018 15:49

Λαμία: Ποσό - μαμούθ θα πληρώσει πολύτεκνη οικογένεια στη ΔΕΗ (pic)

Newsroom

Μεγάλη ταραχή προκάλεσε σε πολύτεκνη οικογένεια της Λαμίας ο πολύ φουσκωμένος λογαριασμός της ΔΕΗ που έφτασε στο σπίτι τους, ο οποίος και ανέγραφε το ποσό των 4.879 ευρώ! 

«Αρχικά νόμισα ότι έγραφε 487 ευρώ, δεν ήθελαν τα μάτια μου φαίνεται να πιστέψουν το νούμερο που έβλεπαν. Όταν συνειδητοποίησα τι έγραφε κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό», εξηγεί στο LamiaReport η μητέρα της οικογένειας που δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. 

Την επόμενη μέρα πήγε στην υπηρεσία όπου πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εν λόγω λογαριασμό και η ΔΕΗ δεσμεύτηκε να διορθώσει το λάθος με την έκδοση νέου και σωστού λογαριασμού. Πιο συγκεκριμένα, στην μέτρηση για ένα απλό νοικοκυριό, είχαν καταγραφεί σχεδόν 20.000 KWh (19212 για την ακρίβεια) σε μία περίοδο 4 μηνών, κάτι που και ένας απλός μηχανικός θα μπορούσε να καταλάβει ότι είναι αδύνατον.

«Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος όταν τα στοιχεία παρουσιάζουν τέτοια τρομερή απόκλιση;», αναρωτήθηκε η μητέρα της οικογένειας.

Να που είναι. 

ΔΕΗπολύτεκνη οικογένεια