Ελλάδα|01.07.2020 15:58
Εθνική Οδός: Σχολικό τυλίχθηκε στις φλόγες στον Κηφισό
NewsroomΣτις φλόγες τυλίχθηκε σχολικό λεωφορείο στον Κηφισό στο ρεύμα της ανόδου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Το όχημα έγινε παρανάλωμα του πυρός, ενώ κατευθυνόταν στην αριστερή λωρίδα στην έξοδο της Αχαρνών.
Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής και κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα στη μηχανή του οχήματος.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν παιδιά μέσα στο όχημα.
Το ethnos.gr βρέθηκε στο σημείο
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ, ο εμφύλιος στο κίνημα MAGA για τον πόλεμο στο Ιράν και η σιωπή των influencers
- «Η αίθουσα στη δίκη των Τεμπών είναι πιο μικρή και από αυτή για τα βίντεο - Συνεχίζεται το πραξικόπημα»
- Οι εικόνες ντροπής στην αίθουσα της δίκης των Τεμπών, το άδειασμα του Καιρίδη στα γαλάζια θύματα των υποκλοπών και η συμμαχία Φάμελλου με τους ταξιτζήδες
- Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης σε εξέλιξη - Γιατί η κυβέρνηση ρίχνει το βάρος στη Βόρεια Ελλάδα