Ελλάδα|03.07.2020 16:00

Eatme με συνταγές για καλοκαιρινά ψητά και συλλεκτικές κάρτες Panini με το Εθνος

Newsroom

Κι αυτή την Κυριακή το Εθνος της Κυριακής έρχεται με το Eat Me Ιουλίου και τις καλύτερες συνταγές για τα καλοκαιρινά ψητά που θα ξετρελάνουν την οικογένεια και τους καλεσμένους σας! Ακόμη στην έκδοση της 5ης Ιουλίου συμπεριλαμβάνονται οι συλλεκτικές κάρτες Adrenalyn της Panini και 5 αυτοκόλλητα Gorjus. Μαζί και το ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Εat Me Ιουλίου - Τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά ψητά!

Το κλειδί για τα πιο πετυχημένα ψητά είναι η μαρινάδα και ο τρόπος που θα τα ψήσουμε, σε κάρβουνο, στο γκάζι ή ακόμα και σε ηλεκτρική ψησταριά ή στον φούρνο. Με τις συμβουλές και τις συνταγές του Βαγγέλη Δρίσκα θα μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ψήσετε σωστά και να απολαύσετε τα πιο νόστιμα κρέατα, ψάρια & θαλασσινά: Μοσχαρίσιες και χοιρινές μπριζόλες, αρνίσια και χοιρινά παϊδάκια, κοτόπουλο, λουκάνικα, ολόκληρο ψητό ψάρι, καλαμάρια, θράψαλα και γαρίδες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Σπιτικά παγωτά και σορμπέ, εύκολα και απλά, με ή χωρίς παγωτομηχανή. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την πλούσια γεύση του χειροποίητου!

 Ακόμα:

  • Ιταλική Κουζίνα: 4 είδη πέστο για λαχταριστά πιάτα με ζυμαρικά.
  • Ξεχωριστές συνταγές με ντομάτες που αυτή την εποχή κλείνουν μέσα τους όλη τη γεύση του καλοκαιριού.
  • Το ψάρι στις κουζίνες του κόσμου: Σεβίτσε, Ταρτάρ, Σασίμι, Καρπάτσιο, Μαρινάτο
  • Μαθαίνουμε τα πάντα και μαγειρεύουμε με τσένταρ, ένα από τα πιο δημοφιλή τυριά του κόσμου.
  • Summer punch: Φτιάχνουμε πολύχρωμα και δροσερά κοκτέιλ με την βοήθεια των ειδικών
  • Οινικό ταξίδι στο Αιγαίο: Βουτάμε στις λευκές ποικιλίες κρασιού.
  • Φτιάχνουμε φριτάτα, από τα πιο νόστιμα πιάτα του κόσμου, με πρωταγωνιστή τα αβγά.
  • Ιδέες για να μαγειρέψετε τα πιο νόστιμα πιάτα του καλοκαιριού: Τσιγαριστά βλίτα με κολοκυθάκια και φασολάκια, Πιπεριές με ταμπουλέ, Μελιτζάνες φούρνου με ντομάτες και πάπρικα, Σιουφιχτά με κιμά κοτόπουλου και φινόκιο, τα κλασικά Γεμιστά και πολλά άλλα ακόμη.                                                                            
  • Guest Chef: ο Μανώλης Παπουτσάκης δηλώνει μάγειρας της κρητικής κουζίνας και, ακόμα και αν μαγειρεύει συχνά κάτι διαφορετικό, κρατά πάντα τον τρόπο και την ουσία που έχει διδαχτεί από την μαγειρική του τόπου του.

Ενα φακελάκι με 8 κάρτες + 1 κάρτα περιορισμένης έκδοσης Adrenalyn XL, Euro 2020

Πόσοι από εσάς θυμάστε τη συλλογή ADRENALYN XL™ European Football Championship το 2016; Χίλιοι... δύο χιλιάδες... δέκα χιλιάδες... πάρα πολλοί! Ήταν φανταστική, αλλά για σταθείτε γιατί η UEFA EURO 2020™ PREVIEW ADRENALYN XL™ πρόκειται να είναι ακόμα πιο απίστευτη! Όπως πάντα, είναι μια 100% ADRENALYN συλλογή με εντυπωσιακές κάρτες που περιλαμβάνουν τους πρωταθλητές της Ευρώπης και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα καλύτερα ειδικά υλικά όπως θα περίμενε κανείς από την PANINI.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα ακόμη για να ανακαλύψετε! Εκτός από τις σπάνιες κάρτες EURO MASTERS που περιλαμβάνουν τους μεγαλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, έχουμε συμπεριλάβει και έξι κάρτες MAGIC MOMENTS που παρουσιάζουν τις χώρες που γιορτάζουν την πρόκρισή τους. Επιπλέον, για να σηματοδοτήσουμε την ιστορική απόφαση να φιλοξενηθούν οι τελικοί σε ολόκληρη την ήπειρο, δημιουργήσαμε 12 κάρτες HOST CITIES. Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν οι ομάδες. Μαζί με τις TEAM MATES και τις δημοφιλέστατες FANS' FAVOURITES, θα βρείτε μια ενότητα αφιερωμένη στους αληθινούς ηγέτες του παιχνιδιού (CAPTAINS), στα ανερχόμενα ταλέντα (WONDER KIDS) και στην πλήρη ομάδα (LINE-UPS). Ως συνήθως, υπάρχει ένα χρυσωρυχείο ειδικών καρτών: Γνωρίζετε ήδη τους GOAL STOPPERS, DEFENSIVE ROCKS, KEY PLAYERS και GOAL MACHINES, αλλά σας παρουσιάζουμε και δύο ολοκαίνουριες κατηγορίες, τις κάρτες ALL-ROUND PLAYERS και MULTIPLE. Τέλος, μην χάσετε τις 16 κάρτες με τις εθνικές ομάδες που αγωνίζονται για τις τελευταίες τέσσερις διαθέσιμες θέσεις στον τελικό του UEFA EURO 2020™.

Ενα φακελάκι με 5 αυτοκόλλητα Gorjuss

Συλλογή αυτοκόλλητων Gorjuss™ της Santoro: Έφτασε επιτέλους στα περίπτερα η δεύτερη συλλογή που είναι αφιερωμένη στα κορίτσια Gorjuss! 

Μια σούπερ συλλογή με 176 αυτοκόλλητα, πολλά από τα οποία είναι ειδικά: 24 αυτοκόλλητα με μεταξένια υφή, με στοιχεία γκλίτερ, 32 απίθανα αυτοκόλλητα με μεταλλικά στοιχεία και 32 διάφανα! Υπάρχουν, επίσης, 20 διάφανα αυτοκόλλητα εκτός συλλογής που δεν πρέπει να χάσουν οι θαυμάστριες της Gorjuss™ της Santoro. 

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα γίνονται ζευγάρι και στην tv και μιλούν για την πρώτη τους συνεργασία στο καλοκαίρι #not του Open. O Γρηγόρης εξηγεί γιατί η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση και η Ναταλί αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε να παρακολουθεί τον καιρό...

Αφιέρωμα Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha, η πορεία της στη μικρή οθόνη, τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον και μια προφητική συνέντευξη από το παρελθόν.

Το κόκκινο ποτάμι: Η Ιφιγένεια αποχωρίζεται το μωρό της. Ακόμη ο Στέφανος Κυριακίδης μιλά για τα τελευταία συγκλονιστικά γυρίσματα της σειράς εποχής του Open.

Άγριες Μέλισσες: Καρέ – καρέ τα τελευταία επεισόδια του α’ κύκλου της σειράς

Γυναίκα χωρίς όνομα: Φινάλε με ανατροπή στη δίκη της Κάτιας

Συνέντευξη - Σταυρής Γεωργίου: Ο φιναλίστ του Master Chef 4 μιλά για την πορεία του πριν το ριάλιτι μαγειρικής, αποκαλύπτει όσα συνέβησαν εκεί και εξομολογείται τα μελλοντικά του σχέδια.

Στην ενότητα life συμβουλές για την περιποίηση των κάτω άκρων σας, δημιουργικές προτάσεις για την απασχόληση των παιδιών τους καλοκαιρινούς και φυσικές ασπίδες προστασίας από τα κουνούπια.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της Κυριακήςπροσφορέςeat mePaniniTV Έθνος