Ελλάδα|02.07.2020 19:12

Νέα μεγάλη προσφορά από το «Έθνος της Κυριακής»: 45 µέρες Cinobo δωρεάν!

Newsroom

Οι αναγνώστες της εφηµερίδας που θα αγοράσουν την έκδοση µε τις προσφορές (4,25€) θα αποκτήσουν ταυτόχρονα έναν κωδικό που µπορούν να χρησιµοποιήσουν κατά την εγγραφή τους στο www.cinobo.com και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν για 45 ηµέρες εκατοντάδες ταινίες ανεξάρτητου κινηµατογράφου, επιλεγµένες από τα µεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσµου. Η προσφορά αφορά νέους χρήστες που θα κάνουν την εγγραφή τους στην πλατφόρµα έως τις 31 Ιουλίου.

Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι η νέα ελληνική συνδροµητική streaming πλατφόρµα που ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 12 Μαρτίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για τη µεγαλύτερη συλλογή ανεξάρτητου και arthouse κινηµατογράφου, µε εκατοντάδες ταινίες επιλεγµένες και κατηγοριοποιηµένες από επαγγελµατίες curators του κινηµατογραφικού χώρου.

Στις νέες αφίξεις του Ιουλίου στην πλατφόρµα συγκαταλέγονται δύο ταινίες των αδελφών Νταρντέν, καθώς επίσης και το θρίλερ «Το πράσινο δωµάτιο» του Τζέρεµι Σολνιέ. Στην ενότητα Sunday Classics θα δούµε, µεταξύ άλλων, το θρίλερ µυστηρίου «Το Παρίσι µας ανήκει» του Ζακ Ριβέτ και την κωµωδία «H ωραία Σεραφίνα» (1969) της Νέλι Καπλάν. Μέσα στον Ιούλιο θα γίνει και spotlight στον ιρανικό κινηµατογράφο µε δύο φιλµ βραβευµένων Ιρανών σκηνοθετών, «Ενα ταξί στην Τεχεράνη» (Χρυσή Αρκτος Φεστιβάλ Βερολίνου) του Τζαφάρ Παναχί και «Τι απέγινε η Ελι» του Ασγκάρ Φαρχαντί. Πρόσφατα στην πλατφόρµα έκανε πρεµιέρα το «78/52» που αναλύει λήψη προς λήψη τη θρυλική στιγµή του θανάτου της ντουζιέρας στο «Ψυχώ» του Αλφρεντ Χίτσκοκ αλλά και το ντοκιµαντέρ για το προσφυγικό δράµα «Ανθρώπινη ροή» του πολυβραβευµένου εικαστικού και ακτιβιστή Αϊ Γουέι Γουέι.

Tι απέγινε η Έλι

Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι συνδροµητές του Cinobo έχουν το πλεονέκτηµα ενός δωρεάν εισιτηρίου για τον κινηµατογράφο κάθε µήνα, το οποίο µπορούν να εξαργυρώσουν σε οποιαδήποτε προβολή των εκδηλώσεων Cinobo Nights. Τα Cinobo Nights είναι ένα κόνσεπτ ειδικών προβολών, υπό την επιµέλεια της οµάδας του Cinobo, που κάθε Δευτέρα και Τρίτη φιλοξενεί ξεχωριστές πρεµιέρες και επιλεγµένες ταινίες για λίγες µόνο προβολές. Διοργανώνεται σε συνεργασία µε θερινά σινεµά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και το πρόγραµµα προβολών που αλλάζει σε εβδοµαδιαία βάση ανακοινώνεται κάθε Τετάρτη στην ιστοσελίδα και στο Facebook Event των Cinobo Nights. Ενδεικτικά αναφέρουµε ότι µέχρι στιγµής έχουν προβληθεί µε επιτυχία οι ταινίες «Babyteeth» της Σάνον Μέρφι και «Σταθµός: Νέα Υόρκη» της Ντανιέλ Λέσοβιτς, που έκαναν αίσθηση στα Φεστιβάλ της Βενετίας και των Καννών, αντίστοιχα, αλλά και η πρώτη µεγάλου µήκους ταινία του Στιβ Κρικρή «The Waiter», µε τους Γιάννη Στάνκογλου και Αρη Σερβετάλη.

Babyteeth
The Waiter

Πώς θα αποκτήσετε την προσφορά

Ο κωδικός προσφοράς αναγράφεται πάνω σε ειδικό χάρτινο κουπόνι CINOBO που θα περιλαµβάνεται στην έκδοση της εφηµερίδας. Κατά τη διαδικασία δηµιουργίας λογαριασµού, στο βήµα checkout, αφού πληκτρολογήσετε τον έγκυρο κωδικό προσφοράς, θα µπορείτε να δείτε το ποσό έκπτωσης και στο ΣΥΝΟΛΟ θα αναγράφει 0,00€ (δηλαδή καµία χρέωση). Αφού εξαργυρώσετε τον κωδικό προσφοράς, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε στοιχεία τραπεζικής κάρτας για επαλήθευση του λογαριασµού σας.

Η µηνιαία χρέωση στα 7.99€ δεν θα πραγµατοποιηθεί, παρά µόνο µετά τη λήξη της προσφοράς σας, εφόσον φυσικά δεν ακυρώσετε τη συνδροµή σας. Οι αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή στην πλατφόρµα θα δηµοσιευθούν στο «TV Εθνος» την Κυριακή στις 12 Ιουλίου. Στο www.cinobo.com/campaigns/ethnos θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά µε την προσφορά.

CinoboπροσφορέςΕΘΝΟΣ της Κυριακής