Ελλάδα|19.12.2018 21:20

Λαμία: Στην εντατική νεαρός μετά από συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται ο ένας από τους δύο νεαρούς Λαμιώτες, που είχαν τραυματιστεί τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, σε επεισόδιο έξω από μαγαζί γρήγορου φαγητού.

Το μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας ενώ στο επεισόδιο είχε χρησιμοποιηθεί και μαχαίρι σε βάρος των δύο φίλων. Σύμφωνα με το Lamia Report ο νεαρός έχει σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι και τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας του. Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για την επίθεση οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια Λαμίας για να δικαστούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 

Ο συνήγορος του νεαρού ζήτησε και πήρε αναβολή με την ελπίδα η πορεία της υγείας του νεαρού να βελτιωθεί ώστε να παραστεί στην δίκη ή έστω να είναι σε θέση να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής.

Στα Δικαστήρια βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος συντετριμμένος κατέθεσε ότι δεν ξέρει πότε και αν το παιδί του  θα γίνει καλά από τη μαχαιριά και το τραύμα που φέρει στο κεφάλι. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμπονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Ωστόσο η πλευρά του θύματος υποστηρίζει ότι με τα έγγραφα από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, οι νεαροί θα πρέπει να δικαστούν με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης.

εντατικήνοσοκομείοΛαμία