Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Ο πατέρας πυροβόλησε στο πρόσωπο τον γιο του
NewsroomΜια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις εννέα και μισή το βράδυ της Δευτέρας στη Μηλέα (Σκλήβα) Ζαχάρως, στην Ηλεία: πατέρας, ηλικίας 86 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική του ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά, καθημερινά, τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα.
Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα. Με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά. Ο μικρότερος γιος του είχε κατέβει, λόγω κορονοϊού, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο. Τη Δευτέρα είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί. Προτού κατέβει στον Πύργο όμως, αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Εκείνος πήρε το κυνηγητικό όπλο του και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο. Η Αστυνομία τώρα ερευνά το τι έχει συμβεί με αυτή την υπόθεση.
Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε από το Open Tv
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο