Ελλάδα|20.07.2020 17:45

Εσένα τι γεύση έχει το καλοκαίρι σου;

Newsroom

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ήρθε εκείνη η στιγμή που κανονίζουμε βραδιά στη βεράντα με την παρέα για να συνεννοηθούμε για τις φετινές διακοπές. Οι επιλογές, ατελείωτες. Οι διαφωνίες αρκετές. Η διάθεση στα ύψη, αφού ξέρουμε πώς όσο και να δυσκολευτούμε, τελικά αρκεί να είμαστε μαζί για να περάσουμε υπέροχα. Ξενύχτια σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί ή βραδιές κάτω από το φεγγάρι σε κάποιο κάμπινγκ; Αυτές οι συζητήσεις χρειάζονται τρία απαραίτητα συστατικά: θετική διάθεση, όρεξη για οργάνωση και ένα δροσιστικό ποτό.

Και εδώ οι επιλογές είναι ξεχωριστές! Η souroti φέρνει στο ποτήρι μας τρία νέα φυσικά αρώματα, ώστε να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα: δυόσμο και μέντα, λεμόνι και λάιμ ή αγγούρι και λάιμ. Φανταστείτε μια δροσιστική βουτιά σε φυσαλίδες ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας που γαργαλούν τον ουρανίσκο και γεύση που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Άλλωστε, το φυσικό ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη και με λιγότερο από μία θερμίδα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι. 

Ανοίγουμε λοιπόν μια souroti και συζητάμε τις επιλογές που έχουμε. Για διακοπές αλλά και για να δροσιστούμε όσο σκεφτόμαστε σε ποια αμμουδιά θα είμαστε σε λίγες εβδομάδες.

Η souroti με φυσικά αρώματα συνδυάζει όλες τις πολύτιμες ιδιότητες του φυσικού μεταλλικού νερού souroti με αρώματα που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα. Λεμόνι και λάιμ για αναζωογόνηση, αγγούρι και λάιμ για ενυδάτωση και μέντα και δύοσμος για ευεξία. 

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τo ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό souroti αναβλύζει από την oμώνυμη ιστoρική πηγή και φημίζεται για την μοναδική του ποιότητα και τις ιαματικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε ωφέλιμα συστατικά, πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, που το καθιστούν ένα από τα πιο εμπλουτισμένα μεταλλικά νερά στον κόσμο:

  • Κάλιο (Ka), που προσφέρει στην καρδιά φυσική ασπίδα προστασίας
  • Ιαματικές ιδιότητες που αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα με τον πιο φυσικό τρόπο
  • Μαγνήσιο (Mg) που διασφαλίζει την καλή υγεία και προσφέρει συνολική φροντίδα στον οργανισμό μας.
  • Λίθιο (Li) που χαρίζει αίσθηση ευεξίας σε σώμα και πνεύμα.
T

Γιατί Souroti

Το 1/5 των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού μας σε ασβέστιο και το 1/6 των αναγκών μας σε μαγνήσιο μπορεί να καλυφθεί με ένα λίτρο souroti. Το κρυστάλλινο, φυσικό, ανθρακούχο μεταλλικό νερό souroti είναι όχι μόνο δροσιστικό αλλά και εξαιρετικά χωνευτικό, αφού ομαλοποιεί τη λειτουργία του πεπτικού και ουροποιητικού συστήματος. Ωφέλιμο και αναζωογονητικό, όπως ακριβώς είναι και η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών μας!

Το νερό της ΣΟΥΡΩΤΗΣ κυκλοφορεί σε πολύ μεγάλο βάθος μέσα από πετρώματα ιδιαίτερης σύστασης, τα οποία του χαρίζουν την ιδιαίτερη μεταλλική του σύσταση και την μοναδική του γεύση. Ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα ανθρακούχα μεταλλικά νερά, αφού η ποιότητά του παραμένει αναλλοίωτη στη διάρκεια του χρόνου. Αναλύσεις που έχουν γίνει απέδειξαν ότι το «μεταλλικό» περιεχόμενό του είναι ίδιο με εκείνο του 1914, όταν έγινε η πρώτη ανάλυση του νερού.

Από τη δεκαετία του ‘50 έχει αναγνωριστεί ως Ιαματικό νερό κατάλληλο για ποσιθεραπεία και από το 1991, ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ασβεστούχο, μαγνησιούχο, υπόξινo, oξυανθρακoύχo, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία και περιλαμβάνεται στον ευρωπαϊκό κατάλογο Φυσικών Μεταλλικών Νερών.

Όποιος κι αν είναι τελικά ο φετινός σας προορισμός, τα απαραίτητα συστατικά είναι τρία: το γαλάζιο του ουρανού, της θάλασσας και η δροσιά της souroti!

Souroti