Ελλάδα|10.07.2020 12:32

Συνδρομή CINOBO για 45 μέρες, ένα Scooter Xiaomi και το InStyle με το Εθνος της Κυριακής!

Newsroom

Την Κυριακή 12 Ιουλίου οι αναγνώστες της εφημερίδας που θα επιλέξουν την έκδοση με τις προσφορές (4,25€), θα αποκτήσουν ταυτόχρονα έναν κωδικό τον οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν κατά τη διαδικασία εγγραφής τους στο www.cinobo.com και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν για 45 ημέρες, εκατοντάδες ταινίες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα.

Η προσφορά απευθύνεται σε νέους χρήστες, που θα ενεργοποιήσουν την συνδρομή, μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Για την τυπική διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού, θα ζητηθούν στοιχεία τραπεζικής κάρτας.

Δωρεάν συνδρομή στο Cinobo 45 μέρες για απεριόριστο σινεμά!

Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι η νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που προσφέρει μεταξύ άλλων ταινίες βραβευμένες στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, ταινίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, φιλμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και την Κύπρο και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου. Παρέχει τη δυνατότητα προβολής ταινιών σε High Definition και με 5.1 surround ήχο και είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω ιστοσελίδας, καθώς επίσης μέσω εφαρμογής σε smartphone και tablet (Αndroid, iOS), Smart TV (Android, LG με WebOS 4.0 ή μεταγενέστερα) και με προβολή μέσω Chromecast και Airplay.  

Με κόστος 7,99€ τον μήνα, δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και δυνατότητα ακύρωσης ανά πάσα στιγμή, οι συνδρομητές του Cinobo μπορούν να παρακολουθήσουν απεριόριστα επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο με ελληνικούς υπότιτλους. Η πλατφόρμα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με μία «Πρεμιέρα Cinobo» και νέες προσθήκες, ενώ παρουσιάζει ανά 15 ημέρες εκτενή αφιερώματα και συλλογές. Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές του Cinobo έχουν ένα εισιτήριο το μήνα δώρο για προβολές σε επιλεγμένους κινηματογράφους στα πλαίσια των Cinobo Nights σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο InStyle Αυγούστου που κυκλοφορεί με το ΕτΚ

Vacay Ready Λίγο πριν σαλπάρουν για διακοπές, οκτώ influencers αποκαλύπτουν στο InStyle το περιεχόμενο του νεσεσέρ τους.

Τόνια Σωτηροπούλου – Cover Story Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη - όχημα που θα φέρει στην επιφάνεια τις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της.

Άννα-Μαρία Ηλιάδου Η νικήτρια του GNTM 2 μιλάει στο InStyle για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα αλλά και την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας.

Ιάκωβος Καπόνε-ΔΟΥΜΑΣ –ή Iacopo Capone-Doumas Ο designer έχει καταφέρει να παντρέψει την υψηλή αισθητική με την απλότητα σε ό,τι φτιάχνει

Γεωργία Ξηρού Η χορεύτρια και ηθοποιός μας αφηγείται πως από το λάθος μέρος τη σωστή στιγμή γεννήθηκε μια καριέρα και πολλές ακόμη εμπειρίες

Christiana Figueres Η ειδική στο θέµα της κλιµατικής αλλαγής είναι ο άνθρωπος που χρειαζόµαστε για τη διασφάλιση του µέλλοντος του πλανήτη µας.

Κερδίστε ΑΜΕΣΑ και ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ ένα Xiaomi Mi Electric scooter Pro

Βρείτε ανάμεσα στις σελίδες του TV Εθνος το μοναδικό τυχερό κουπόνι και κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Το Mi Electric Scooter Pro είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα ελαφρύ (14,2 κιλά) σχεδιασμό. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσής του, διπλώνει εύκολα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, για να το τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας και να το πάρετε μαζί σας.

Το Mi Electric Scooter Pro είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης: διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί δισκόφρενο που επιτυγχάνει αποτελεσματική και ταχεία πέδηση.

Το σκούτερ θα σας προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, χάρη στη ενσωματωμένη μπαταρία του 12,8Ah / 37V, ενώ παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 300Watt, φτάνοντας ταχύτητες 25-30 χιλιομέτρων σε ευθεία. Προκειμένου μάλιστα να επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, μετατρέπει την κινητική ενέργεια κατά την κίνηση σε ηλεκτρική ισχύ.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες κίνησης (energy saving mode, standard mode, sport mode), οι οποίες ενεργοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα είναι εύκολο να παρακολουθούμε την μπαταρία και την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο στη οθόνη.

Τέλος, τα ελαστικά των 8,5 ιντσών που προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών και σταθερό πάτημα στον δρόμο, σε συνδυασμό με τα δυνατά φώτα πορείας και τα φώτα πέδησης, εγγυώνται την ασφάλειά σας ακόμα και σε νυχτερινή οδήγηση.

Δηλώστε τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά

500 τυχεροί αναγνώστες που θα βρουν το τυχερό κουπόνι ανάμεσα στις σελίδες της εφημερίδας, κερδίζουν δωρεάν ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης διόρθωσης του εμβαδού ακινήτων από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της RE/MAX Estate.

H υποβολή της δήλωσης θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας https://tetragonika.govapp.gr

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί

«The Booth»: Ο θάλαμος εξομολογήσεων ανοίγει στην νέα καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Open και οι τέσσερις οικοδέσποινες Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα αποκαλύπτουν όλα όσα έρχονται στις οθόνες.

Το μεγάλο φινάλε στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Ο Μίλτος σκοτώνεται, ανοίγει ο δρόμος της σωτηρίας για την Ιφιγένεια και το παιδί τους. Ο Μανούσος Μανουσάκης μιλά για τα τελευταία γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής του Open αλλά και την νέα σειρά που ετοιμάζει με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Αποκλειστικό – Άγριες Μέλισσες: Στο εδώλιο του κακουργιοδικείου η Ελένη για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Πως θα στηθεί το σκηνικό της «Τρούμπας» στο β’ κύκλο της σειράς με βασική ηρωίδα την Δρόσω.

Ρεπορτάζ: Τα σχέδια της Στεφανίας Λυμπερακάκη για την Eurovision του 2021 και οι σέξι πρωταγωνιστές των σειρών του Netflix.

Ένθετο Life: Καλλυντικά με οδηγό τη φύση και νόστιμες συνταγές με γαρίδες.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

CinoboTV ΈθνοςπροσφορέςΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςInStylescooterXiaomi