Ελλάδα|10.07.2020 21:18
Σκόπελος: Μηχανική βλάβη στο επιβατηγό πλοίο «Πρωτέας» - Προσάραξε σε αμμώδη αβαθή
NewsroomΜηχανική βλάβη στις ηλεκτρομηχανές του, παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτέας», με αποτέλεσμα να προσαράξει προσωρινά σε αμμώδη αβαθή κοντά στο λιμάνι Γλώσσας Σκοπέλου με 214 επιβάτες.
Στο πλοίο, που αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και έδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι, απαγορεύθηκε ο απόπλους, ενώ οι επιβάτες τους πλοίου θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Το «Πρωτέας» πραγματοποιεί το δρομολόγιο από το Μαντούδι προς Σκόπελο,Σκιάθο και Βόλο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι 96 από τους 214 επιβάτες του πλοίου, ήταν προγραμματισμένο να αποβιβασθούν στη Γλώσσα Σκοπέλου.
Διαβάστε ακόμη
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης