Κυριακάτικη δράση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στα Σεπόλια
NewsroomΣυνεχίζονται οι κυριακάτκες δράσεις καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, και στην καρδιά του καλοκαιριού, οι οποίες αποτελούν μέρος του οργανωμένου σχεδιασμού της Διεύθυνσης Καθαριότητας, από το κέντρο μέχρι και τα όρια της Αθήνας, και στις 129 γειτονιές της.
Χθες, η επιχείρηση καθαριότητας επικεντρώθηκε σε δρόμους και πεζοδρόμια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, συγκεκριμένα στα Σεπόλια, και από νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν.
«Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε εμείς για την προσπάθειά μας να καθαρίσει η Αθήνα. Αντιθέτως, σημαντικό είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες της βλέπουν πια τη διαφορά. Βλέπουν καθημερινά τον δήμο στις γειτονιές και βιώνουν το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι το στοίχημα που βάλαμε το κερδίζουμε. Κάνουμε την καθαριότητα στην πόλη μία αυτονόητη, καθημερινή διαδικασία και αλλάζουμε την εικόνα της, από τον μικρότερο δρόμο μέχρι την μεγαλύτερη πλατεία της», τονίζει, σε δήλωσή του για τις κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
- Βίαια επεισόδια, ακρωτηριασμοί ανηλίκων και πολιτικό αδιέξοδο - Το εκρηκτικό «κοκτέιλ» της κρίσης στη Γαλλία
- Τραγωδία στη Λέσβο: Έξι μετανάστες νεκροί από σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η εκδίκηση του Ντίτερς και οι απειλές για νέες αποκαλύψεις
- Ο Γκρίνμπεργκ μετράει Σαμαρά, η μάχη ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ που δίνει υλικό στη ΝΔ και ο Κοτζιάς που μπήκε πάλι στη συζήτηση