Ελλάδα|21.12.2018 17:10

Αστρολογικές προβλέψεις, People & ατζέντα 2019 στο Έθνος της Κυριακής

Newsroom

Μη χάσετε στο Εθνος της Κυριακής τις αστρολογικές προβλέψεις για το 2019 με τη Βίκη Παγιατάκη! Η γνωστή αστρολόγος αναλύει όσα θα φέρει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο στα: προσωπικά, ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά και την υγεία. Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο, ποιες ημερομηνίες χρειάζονται προσοχή!

Ακόμα, το ημερολόγιο του 2019 σε τέσσερα χρώματα, για να οργανώσετε το νέο έτος!

Μαζί, το People. Το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό!

Αστρολογικές προβλέψεις 2019

Το μεγάλο ετήσιο ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο αναλυτικά: Προσωπικά, αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τις φετινές εκλείψεις, ποιες ημερομηνίες χρειάζονται προσοχή. Οσα θα φέρει ο νέος χρόνος σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

PEOPLE

Ναταλία Γερμανού: «Επιτέλους ενηλικιώθηκα». Η επιτυχημένη παρουσιάστρια συστήνει στους αναγνώστες του People την καινούργια, καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και αναλύει γιατί αισθάνεται πως πλέον έχει βγει από τη σκιά του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού, εξηγεί γιατί η απόφασή της να χωρίσει ήταν η πιο καθοριστική της ζωής της και ποιο θα ήταν το… παραλίγο χριστουγεννιάτικο, βαφτιστικό της όνομα.

Xmas Stories: Έξι αγαπημένα πρόσωπα, ο Κώστας Βουτσάς, η Ζέτα Δούκα, η Νάντια Μπουλέ, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Κώστας Τσουρός διηγούνται στο People τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Σταμάτης Κραουνάκης: «Δεν κυνήγησα ποτέ τη φήμη και την καριέρα». Ο δημιουργός σημαντικών κλασικών επιτυχιών ανοίγει την καρδιά του στο People και μιλάει γιατί επέλεξε να μην συζήσει με καμία σχέση του, τη φιλία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, τα πολλά «όχι» και τα λιγοστά «ναι» της καριέρας του.

Αντώνης Κανάκης: Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ. Πόσο διήρκεσαν οι διαπραγματεύσεις, για πόσα χρόνια υπέγραψε, ποια τα προγράμματα που θα δούμε και πότε.

Ηλίας Βρεττός: «Επί 7 ημέρες πάλευα για τη ζωή μου». Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για τις δύσκολες ώρες που πέρασε έπειτα από το αυτοκινητικό ατύχημα, την περίοδο της θεραπείας όπου προσπάθησε και κατάφερε κάτι μοναδικό –διάβασε και τελικά πήρε το πτυχίο του στο Marketing.

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ο δημοσιογράφος της παρέας των Κου Κου μιλάει για τους σταθμούς της καριέρας του, τον λόγο που αποχώρησε από το Πρωινό, τις δύσκολες στιγμές μέχρι το δυναμικό του come back, την τετραμελή οικογένειά του και το νέο του, μεγάλο στοίχημα εκτός τηλεόρασης.

Βασιλική Ρούσσου: Η δασκάλα που έγινε η Boho Queen της Αθήνας.Το μοντέλο και επιχειρηματίας μιλάει στο People για την εμπειρία της και τις διαφορές που έχει το περσινό My Style Rocks από το φετινό, αλλά και το λόγο που δυσαρεστήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή.

Στο Χριστουγεννιάτικο TV ΕΘΝΟΣ αυτής της Κυριακής

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «My style Rocks», διαψεύδει πως έχει κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκαλύπτει πως οι κριτές καταλαβαίνουν τις αντιγραφές των παικτριών του ριάλιτι μόδας και αποκαλύπτει γιατί ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης αρνήθηκε πρόταση από το «Survivor».

Ακόμη όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του Αντώνη Κανάκη στον Σκάϊ, το προφίλ της νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν και η γευστική πρόταση του κριτή του «Bake off Greece» για το γιορτινό τραπέζι.

Ρεπορτάζ: Τα πρόσωπα και η κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» και οι εορταστικές αποδράσεις των αστέρων της μικρής οθόνης.

Προσεχώς: Όλα όσα θα συμβούν σε «Τατουάζ» και «Έλα στη θέση μου» στα πρώτα επεισόδια του 2019.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες συνταγές για μπουφέ, οι καλύτερες προτάσεις για Βασιλόπιτες και συμβουλές για να αποφύγετε τις διατροφικές παγίδες στα γιορτινά τραπέζια.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςωροσκόπιοΒίκη Παγιατάκηζώδια