Ελλάδα|15.07.2020 12:08

Μασούτης: Στo πλευρό του καταναλωτή με πρωτοποριακό eshop

Newsroom

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε την καθημερινότητα μας, από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε μέχρι τις πολύ απλές δραστηριότητες, όπως είναι τα καθημερινά μας ψώνια. Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης με το νέο τους eshop δίνουν μια νέα διάσταση στον τρόπο που οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις καθημέρινες τους αγορές, με ταχύτητα, ευκολία, άνεση και απόλυτη ασφάλεια.

Την εποχή του κορονοϊού, η ασφάλεια και η υγιεινή κατά τη διάρκεια των αγορών μας είναι ζητούμενο περισσότερο από ποτέ. Η Μασούτης, η γνωστή μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκε στα νέα δεδομένα που επέβαλε η πανδημία και δημιούργησε όλες τις απαραίτητες συνθήκες για τους καταναλωτές, εφαρμόζοντας κανόνες προστασίας σε όλα τα καταστήματά της. Ο Μασούτης με το νέο του eshop έδωσε καινούρια διάσταση στον τρόπο που ο καταναλωτής μπορεί να κάνει τα καθημερινά του ψώνια, δίνοντας του τη δυνατότητα να απολαμβάνει την αγοραστική εμπειρία που προσφέρουν τα καταστήματα Μασούτης από την άνεση του σπιτιού του.

Εύκολα και γρήγορα

Ακόμη κι αν δεν είστε απόλυτα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από την ασφάλεια του σπιτιού σας γρήγορα και άνετα, μέσα από το εύχρηστο, σύγχρονο και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μασούτης. Με τρόπο εύκολο ο επισκέπτης μπορεί:

  • να περιηγηθεί και να επιλέξει τα προϊοντα της αρεσκείας του ανάμεσα σε 10.000 διαθέσιμα προϊόντα
  • να κερδίσει κάποια από τις 1.000 προσφορές που είναι διαθέσιμες καθημερινά και να
  • συλλέγει κι εξαργυρώνει πόντους με την mas card του.  

Έτσι, μπορείτε να έχετε στην πόρτα σας όλα όσα χρειάζεστε είτε:

  • με αυθημερόν παραλαβή από κατάστημα Μασούτης την ώρα που σας εξυπηρετεί είτε
  • με ΔΩΡΕΑΝ αυθημερόν παραλαβή στον χώρο σας για αγορές αξίας 40€ και άνω.

Ακόμη και στον τρόπο πληρωμής υπάρχει ευελιξία, αφού μπορείτε να επιλέξετε αν θα πληρώσετε το λογαριασμό σας α) ηλεκτρονικά τη στιγμή που υποβάλλετε την παραγγελία σας ή β) κατά την παράδοση των προϊόντων με κάρτα ή γ) με μετρητά.  Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ

Σε όλη την Ελλάδα

Οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος της Μασούτης είναι διαθέσιμες όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά σε 45 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Σεβόμενη απόλυτα τους καταναλωτές, η εταιρεία Μασούτης έχει φροντίσει ώστε οι προσφορές που υπάρχουν στα φυσικά καταστήματά να υπάρχουν και στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Επιπλέον, όσοι πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσω του eshop μπορούν να βρουν περισσότερες προσφορές που είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο eshop.masoutis.gr  όπως πχ. στην κατηγορία Smart Living.

Συναλλαγές με ασφάλεια

Το eshop masoutis.gr είναι εξαιρετικά εύχρηστο, ασφαλές και με πολλαπλές δυνατότητες. Η εταιρεία Μασούτης, διαχρονικά, επενδύει συστηματικά τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, logistics κλπ. ώστε καθημερινά να βελτιώνει την εμπειρία των καταναλωτών που την προτιμούν και την εμπιστεύονται. Μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μασούτης αρκεί για να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Με τις πρωτοποριακές εφαρμογές του eshop, ο Μασούτης αποδεικνύει στην πράξη πως στέκεται στο πλευρό του καταναλωτή και ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία. Ακόμη και η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα απλό και εύκολο τρόπο, ενώ το ποσό που είχε χρεωθεί στον καταναλωτή επιστρέφεται κανονικά στην κάρτα με την οποία έκανε τη συναλλαγή. Απολαύστε μια νέα αγοραστική εμπειρία και κάντε τα ψώνια σας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Μασούτης αξιόπιστα, με άνεση, ασφάλεια και σιγουριά!

σούπερ μάρκετ