Ελλάδα|14.07.2020 18:55

Βραβεία ελληνικής κουζίνας: Παρουσιάστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στο Μακεδονία Παλλάς

Newsroom

Τα βραβεία ελληνικής κουζίνας για το 2020 απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την τρίτη βράβευση που οργανώθηκε από το «Αθηνόραμα» σε μια εκδήλωση που πλέον έγινε θεσμός.

Το Varoulko Seaside διατήρησε την πρωτιά που είχε από πέρυσι ενώ ανάμεσα στα εστιατόρια που βραβεύτηκαν είναι και το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς το οποίο φιλοξένησε την εκδήλωση για δεύτερη συνεχή χρονιά τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μάλιστα, το Salonica Restaurant and Bars συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.

«Εμείς μαγειρεύουμε με καρδιά και συναίσθημα. Είναι κάτι που συνηθίζουμε να το κάνουμε και είμαστε χαρούμενοι που αυτή η προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση. Ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα η πανδημία του κορονοϊού και ο τουρισμός να βρει τον δρόμο του», επεσήμανε ο Σωτήρης Ευαγγέλου, μιλώντας στην κάμερα του Open TV. «Προσπαθούμε σε κάθε γωνιά και σε κάθε επίπεδο του ξενοδοχείου να έχουμε πρωτιές», τόνισε από την πλευρά του ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Αλκιβιάδης Σωτηρίου.

«Στόχος του θεσμού είναι να αποτελέσει ένα ισχυρότατο κίνητρο για τα εστιατόρια, όχι μόνο για να γίνονται καλύτερα χρόνο με τον χρόνο, αλλά να συνεχίσουν μέσα από το μενού τους να παρουσιάζουν και να κρατούν ζωντανή την ελληνική γαστρονομία» επεσήμανε ο εκδότης του περιοδικού «Αθηνόραμα».

Δείτε το βίντεο του Open TV

Μακεδονία Παλλάςελληνική κουζίνα