Ελλάδα|17.07.2020 17:37

Σούπερ δώρο για την παραλία και το all about History με το Εθνος της Κυριακής!

Newsroom

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής 18 Ιουλίου κυκλοφορεί με δύο μεγάλες προσφορές. Το trend του καλοκαιριού με το σούπερ κάλυμμα παραλίας για την ξαπλώστρα και την άμμο και το all about History που έρχεται για μία ακόμα φορά να εμπλουτίσει τις γνώσεις σας! Μαζί και το ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ με πλούσιο ρεπορτάζ κι αποκλειστικές ειδήσεις!

Προστατευτικό κάλυμμα παραλίας

Τοποθετείστε το προστατευτικό κάλυμμα* πάνω σε ξαπλώστρες, στην άμμο ή σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια επιθυμείτε και ξαπλώστε με ασφάλεια.

Κυκλοφορεί σε δύο καλοκαιρινά σχέδια και αποτελείται από δύο στρώματα υλικού για να είναι αδιάβροχο.

*Το προϊόν δεν αποτελεί ιατρικό είδος

ALL ABOUT HISTORY

Η άνοδος της Σπάρτης: Η ιστορία της ιδιότυπης ελληνικής πόλης-κράτους που κυριάρχησε στην Ελλάδα μετά τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, βασιζόμενη αποκλειστικά στο αξιόμαχο του στρατού της.

Νικηταράς ο «Τουρκοφάγος»: Μια σύντομη βιογραφία του ήρωα των Δολιανών, του Βαλτσετσίου και των Δερβενακίων, που έφυγε λησμονημένος απ’ όλους.

Μαύρη δύναμη: Οι κορυφαίες μορφές του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στις ΗΠΑ. Ένα αφιέρωμα στα πρόσωπα που με τους αγώνες αφύπνισαν συνειδήσεις στις δεκαετίες του 1950 και του 1960.

Η κλοπή της Μονα Λίζα: Το χρονικό μιας ξεχωριστής κλοπής με κίνητρο όχι μόνο το κέρδος αλλά και την αποκατάσταση της εθνικής υπερηφάνειας.

Το σουλτανάτο των γυναικών: Στα άδυτα ενός άγνωστου κόσμου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας με επίκεντρο την περίοδο ενός από τους σημαντικότερους σουλτάνους της, του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή.

Η κατάκτηση της Αγριας Δύσης: Ένα γοητευτικό πολύχρωμο ιστορικό οδοιπορικό σ’ ένα κόσμο τόσο οικείο από τη λογοτεχνία και κυρίως από τον κινηματογράφο.

Η μάχη του Μονζιζάρ: Η ανέλπιστη νίκη των λιγοστών Σταυροφόρων επί των ορδών του Σαλαδίνου.

Η εξέλιξη της πολεμικής τεχνολογίας της Δυναστείας Τσίνγκ: Η έφορος του βρετανικού Εθνικού Μουσείου Οπλων, Νατλασα Μπένετ, μας ξεναγεί στον κόσμο της κινεζικής πολεμικής τεχνολογίας, που άντλησαν και άσκησαν τεράστια επιρροή.

Στο ανανεωμένο TV ΕΘΝΟΣ

Οι παρουσιαστές της καλοκαιρινής εκπομπής «Alpha Παντού» Βίκυ Χαντζή, Παναγιώτης Σουρέλης και Φωτεινή Πετρογιάννη μιλούν για τη συνεργασία τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Μεγαλειώδες φινάλε για το «Κόκκινο Ποτάμι»: Το συγκλονιστικό τέλος, η συγκινητική προβολή για τους συντελεστές, το ρεκόρ στην τηλεθέαση και το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη

Αποκλειστικό Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο αδέκαστος εισαγγελέας που ανακρίνει την Ελένη Σταμίρη για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού. 

Ρεπορτάζ: Η τηλεοπτική ανθρωπογεωγραφία των πάνελ της επόμενης σεζόν. Ποιοι φεύγουν, ποιοι μετακινούνται, ποιοι μένουν. Οι καραμπόλες και οι ίντριγκες.

Μπέλα Χαντίντ: Γοργόνα στη στεριά με περισσότερους από 30 εκ. Followers

Στην ενότητα LIFE: Ευχάριστες διακοπές για τα παιδιά με τον παππού και την γιαγιά, συμβουλές φροντίδας των μαλλιών για τον ήλιο και τη θάλασσα και το απαραίτητο φορητό «φαρμακείο» των διακοπών.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

παραλίαπροσφορέςall about HistoryΕΘΝΟΣ της Κυριακής