Ελλάδα|25.07.2020 15:44

Startupper Mag - «Σπούδασε Επιχειρηματίας», How it Works και βιβλίο για παραλία με το Εθνος

Newsroom

Μην χάσετε το Εθνος της Κυριακής με σούπερ προσφορές. «Το ολόδικό μου» του Αντρέα Καμιλέρι, το How It Works, Startupper mag για να γίνετε επιχειρηματίες και το ανανεωμένο TV Εθνος.

«Το ολόδικό μου» - Αντρέα Καμιλέρι

Ωμό, διαστροφικό, αλλά και άκρως ερωτικό, με αριστοτεχνικό ρυθμό και γραφή άξια ενός συγγραφέα του επιπέδου του Andrea Camilleri, το βιβλίο αυτό δεν θα το αφήσετε παρά μόνο αφού διαβάσετε την τελευταία γραμμή. Αλλά και τότε ακόμα...

Ένα άγριο αλλά πανέμορφο και αισθησιακό πλάσμα, με σαγηνευτικά παιδικό ταμπεραμέντο, η τριαντάχρονη Αριάνα, και o αιχμάλωτος στα δίχτυα της γοητείας της σύζυγος, ο Τζούλιο, ο οποίος κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει όλα όσα εκείνη επιθυμεί. Εκτός από αυτό που ποθεί περισσότερο: την ερωτική ολοκλήρωση. Στην καθημερινότητα του ζευγαριού εισβάλλουν τα ραντεβού της Πέμπτης, τα οποία οργανώνει προσωπικά ο ίδιος ο Τζούλιο, φροντίζοντας ώστε οι άντρες που συνευρίσκονται ερωτικά με την Αριάνα να τηρούν τους κανόνες που εκείνος έχει ορίσει. Όμως δεν καταφέρνει να διώξει από το μυαλό του τη σκέψη πως κάτι του διαφεύγει. Η Αριάνα κρύβει ζηλότυπα από όλους, ακόμη και από εκείνον, «το ολοδικό μου», ένα μυστικό μέρος που κρατά μόνο για τον εαυτό της, μια σκοτεινή φωλιά στην άκρη της σοφίτας. Και με το πέρασμα του χρόνου η τρομερή της εμμονή με «το ολοδικό μου» θα γίνει πολύ επικίνδυνη...

Βασισμένο σε πραγματική ιστορία, το βιβλίο είναι το ψυχογράφημα μιας ηρωίδας που κινείται στα όρια της παραφροσύνης. Και όπως στον μύθο της Αριάδνης και του Μινώταυρου, η Αριάνα τριγυρίζει μέσα στον περίπλοκο λαβύρινθο του νου, όπου ένα τέρας ζει και τρέφεται από τις πιο σκοτεινές και ανομολόγητες επιθυμίες.

How it Works

Ανθρώπινη καρδιά, αντλία ισχύος: Ανακαλύψτε πώς μας κρατούν στη ζωή αυτές οι βιολογικές μηχανές, πώς τις επισκευάζουμε και πως ενδέχεται να μπορέσουμε να τις καλλιεργήσουε εργαστηριακά στο μέλλον.

Αυτοάνοσα νοσήματα. Πώς επιτίθεται το σώμα στον εαυτό του. Τι συμβαίνει όταν ένα σύστημα σχεδιασμένο για να σας προστατεύει, περνά στην αντεπίθεση

Η εκπληκτική ποικιλία των πρωτευόντων. Από τους μικροσκοπικούς λεμούριους-ποντικούς μέχρι τον πανίσχυρο ασημόραχο γορίλα, αυτή η ζωική τάξη είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλές μαϊμούδες

Εβερεστ: Αποστολή στην κορυφή του κόσμου. Πώς κερδήθηκε ο αγώνας για και μίας από τις πλέον επικίνδυνες βουνοκορφές στον κόσμο;

Τα ταξίδια του Δαρβίνου. Πώς το πενταετές ταξίδι του πατέρα της θεωρίας της εξέλιξης άλλαξε την εικόνα που έχουμε για τη ζωή στη Γη.

10 μυστικά του διαστήματος. Το σύμπαν μας είναι γεμάτο με παράξενα φαινόμενα και δεν γνωρίζουμε τις απαντήσεις σε όλα. Ανακαλύψτε την επιστήμη που κρύβεται πίσω από τα πιο αξιοπερίεργα.

Εμφύτευση μικροτσίπ ταυτότητας. Θα μπορέσουν αυτοί οι εσωτερικοί μικροϋπολογιστές να αποτελέσουν το νέο βήμα στην ταυτοποίηση χωρίς σωματική επαφή;

Γιατί η Γη έχει μαγνητικούς πόλους; Απίστευτα γεωλογικά φαινόμενα στον χαώδη πυρήνα του πλανήτη τού προσδίδουν την πολικότητά του.

Startupper Mag #11 «Σπούδασε Επιχειρηματίας» 

Το τεύχος Ιουλίου του Startupper Mag είναι μια «ειδική έκδοση» μια και φιλοξενεί δυο μεγάλα αφιερώματα σε δυο πυλώνες θα λέγαμε της ελληνικής οικονομίας: Τον τουρισμό και την εκπαίδευση από την σκοπιά της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Τα νέα δεδομένα της πανδημίας άλλαξαν μια για πάντα τον τομέα του τουρισμού παγκοσμίως, με όλους τους εμπλεκόμενους, από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια έως τα μεγάλα ξενοδοχεία και τα AirBnB, να πρέπει να διαχειριστούν νέα πρωτόκολλα αλλά και να προσφέρουν καλές και ασφαλείς υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

Η νέα, καινοτόμος και εξωστρεφής επιχειρηματικότητα και η σχετική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τον τουριστικό κλάδο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά και να παράγει μια νέα γενιά επιχειρήσεων οι οποίες μπορούν να βάλουν την Ελλάδα στην ψηφιακή και τεχνολογική 4η Βιομηχανική Επανάσταση με πολλές αξιώσεις. Οι πρόσφατες εξαγορές και συνεργασίες ελληνικών τεχνολογικών Startups με μεγάλους διεθνείς παίκτες είναι ένα πρώτης τάξεως πρόκριμα αλλά και παράδειγμα. Σας παρουσιάζουμε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και πτυχία που οδηγούν σε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση ειδικά για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο Startupper Mag #11 θα βρείτε επίσης παρουσιάσεις των Startups που κέρδισαν το μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας αλλά και αυτές που ξεχώρισαν στον πρώτο τουριστικό Accelerator τη Ελλάδας. Τέλος, θα γνωρίσουμε τις ομάδες που ξεχώρισαν στον Antivirus Hackathon που έτρεξε με αφορμή την πανδημία στη χώρα μας από την Περιφέρεια Αττικής.

how it worksΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςπροσφορέςTV Έθνος