Λάρισα: «Έκαψαν τη μάνα μας ζωντανή για το κοινωνικό μέρισμα»
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Πέμπτης (20/12) μια 89χρονη γυναίκα στην Κάτω Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς, όταν το σπίτι της, για άγνωστες αιτίες τυλίχτηκε στις φλόγες.
Πρόκειται για την Ελένη Χαδούλη, η οποία ζούσε μόνη της και σε σημείο μάλιστα κάπως απόμερο σε σχέση με το υπόλοιπο χωριό στην πλευρά της εξόδου με κατεύθυνση την Άνω Σωτηρίτσα.
Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάς ειδοποιήθηκε στις 10.30 το πρωί και οι άνδρες του κινητοποιήθηκαν αμέσως, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη και το σπίτι της ολοσχερώς καμένο.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μάνα μου κάηκε. Εκείνη την ημέρα είχε πάρει το κοινωνικό μέρισμα, είχε και τη σύνταξή της κρυμμένα κάτω στο κρεβάτι και κάποια άλλα χρήματα σε έναν τενεκέ. Είναι 100% εγκληματική ενέργεια για τα λεφτά» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η κόρη.
«Δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν είδε τη φωτιά. Πιθανόν να προήλθε από το τζάκι» σημειώνει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, Χρήστος Καρνάβας.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων