Σύλληψη 27χρονης εστεμμένης σε καλλιστεία για ερωτικά ραντεβού 500 ευρώ
NewsroomΣε δυο συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας προχώρησε η αστυνομία στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (19/12), ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνελήφθη μια 44χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.
Σύμφωνα με την αστυνομία η 44 προήγαγε στην πορνεία 27χρονη, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Κατά την αστυνομική επιχείρηση αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη μετέβη στον προκαθορισμένο χώρο συνάντησης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 27χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού, το οποίο ήταν προσημειωμένο, ακινητοποιήθηκαν οι δύο δράστιδες.
Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε, ενώ από την κατοχή της 44χρονης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά της.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 27χρονης, για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η 27χρονη που συνελήφθη είναι πρώην εστεμμένη σε καλλιστεία και τα ερωτικά ραντεβού κλείνονταν κάθε Τετάρτη, ενώ το ποσό για κάθε ραντεβού ανερχόταν στα 500 ευρώ.
- Η ΕΕ καταδικάζει την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου - «Είναι άκυρο και ανίσχυρο»
- «Κάτι πήγαινε πολύ στραβά»: Τουρίστρια τέθηκε σε τεχνητό κώμα με σηψαιμία μετά από διακοπές στην Ελλάδα
- «Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
- Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος