Τροχαίο στη Μύκονο: Στα βράχια βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα - Μία νεκρή
NewsroomΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μύκονο με θύμα μια 18χρονη από την Ιταλία. Η βραδινή έξοδος για μια παρέα κοριτσιών που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων, είχε τραγική εξέλιξη τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, δύο αυτοκίνητα τύπου τζιπ, τα οποία κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου - Φαναρίου, προς την ίδια κατεύθυνση, με επιβαίνοντες συνολικά οκτώ γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και έπεσαν στον γκρεμό. Συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα έπεσαν από μεγάλο ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο στα Χουλάκια.
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ οι υπόλοιπες τουρίστριες τραυματίστηκαν ελαφρά. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.
Πηγή: cyclades24.gr, mykonosvoice.gr
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα