Ελλάδα|21.12.2018 12:06

Ρόδος: «Τηλεστάρ» κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς

Newsroom

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, βρίσκεται ένας κατηγορούμενος για βιασμό που έγινε από δύο ή περισσότερους δράστες, που ενεργούσαν από κοινού και κατά συρροή.

Ο 24χρονος Σουηδός, προσωρινά κάτοικος Ρόδου, παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ο κατηγορούμενος, φέρεται να ήταν μέλος σπείρας, που έπαιρνε μεθυσμένες τουρίστριες και τις βίαζε ομαδικά. Στέκι τους ήταν νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου.

Ο 24χρονος ειδικότερα φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Μαζί του στο εδώλιο θα καθίσουν ένας αλλοδαπός, το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κι ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων στοιχείων.

Απολογούμενος ο Σουηδός αρνήθηκε την κατηγορία τονίζοντας ότι στη Σουηδία είναι ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι σχέσεων «The temptation island».

Η δικογραφία εις βάρος των λοιπών συγκατηγορούμενων τέθηκε στο αρχείο ελλείψει στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητα τους.

βιασμόςΡόδος