Κάρυστος: Βυθίστηκε ιστιοφόρο - Έμεινε ακυβέρνητο λόγω εισροής υδάτων
NewsroomΒυθίστηκε το ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Καρύστου το οποίο, με τέσσερις επιβαίνοντες (δύο γυναίκες δύο άνδρες), έμεινε ακυβέρνητο το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιουλίου, λόγω εισροής υδάτων.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, ένα τουριστικό σκάφος καθώς και το παραπλέον επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ» το οποίο περισυνέλεξε τους τέσσερις επιβαίνοντες του σκάφους. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι διασωθέντες επιβιβάστηκαν στη συνέχεια σε περιπολικό σκάφος του λιμενικού που τους μετέφερε στο λιμάνι του Λαυρίου. Από τη βύθιση του ιστιοφόρου δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- ΠΑΣΟΚ - ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαγράφεται ο Γιώργος Λαμπράκης που συνελήφθη για το σκάνδαλο
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου