Ελλάδα|26.07.2020 20:49
Κορονοϊός: Ανοίγει την 1η Αυγούστου η κρουαζιέρα
NewsroomΆνοιγμα της κρουαζιέρας πρόκειται να σημειωθεί από την 1η Αυγούστου, όπως μετέδωσε το Open TV. Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν από την 1η μέχρι και τις 4 Αυγούστου υπό την προϋπόθεση οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων να προέρχονται από κράτη που δεν θα ισχύουν ειδικότερα περιοριστικά μέτρα.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τόσο οι επιβάτες αλλά και το πλήρωμα θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τα μέτρα αποφυγής της μετάδοσης του κορονοϊού. Παράλληλα οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς ενώ στα λιμάνια του Βόλου, του Ηρακλείου, του Κατάκολου, της Κέρκυρας, του Πειραιά, της Ρόδου αναμένεται να δούμε τουρίστες από κρουαζιερόπλοια.
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»