Πυροβολισμούς δέχτηκε έξω από το σπίτι του ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος
NewsroomΚαρτέρι έστησαν άγνωστοι στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια και τον πυροβόλησαν, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά. Οι δράστες περίμεναν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του και την ώρα που επέστρεφε, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του.
Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.
Ο Στέφανος Χίος διακομίστηκε αρχικά στο Σισμανόγλειο και κατόπιν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open TV, το όπλο ή τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες είχαν πιθανώς σιγαστήρες καθώς κανείς από τους περιοίκους δεν άκουσε το παραμικρό. Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος είχε δεχτεί κατά το προηγούμενο διάστημα απειλές, ωστόσο, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια σύνδεση του συμβάντος με τις απειλές αυτές.
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»