«Οχι καρναβάλια στην εκκλησία μου»: Ιερέας τα έβαλε με πιστή που φορούσε μάσκα
NewsroomΈνα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εκκλησία της Κοζάνης, όταν ιερομόναχος διέκοψε τη λειτουργία και καταφέρθηκε εναντίον 74χρονης πιστής επειδή φορούσε μάσκα, κάνοντας λόγο για... καρναβάλια.
Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή 26 Ιουλίου στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όταν ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία και είπε σε 74χρονη γυναίκα, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό, «Δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου».
Στη συνέχεια, παρά τη σχετική προτροπή του επιτρόπου, η 74χρονη αρνήθηκε να αποχωρήσει, ενώ κανείς από τους υπόλοιπους πιστούς δεν αντέδρασε σε όσα είπε ο ιερέας στη γυναίκα. Σύμφωνα, πάντα, με το kozanimedia.gr, η 74χρονη ήταν η μόνη που φορούσε μάσκα στον κατάμεστο ναό ενώ η συγκεκριμένη μονή έχει εδώ και χρόνια «αποσχιστεί» από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».
- Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»
- «Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές
- Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά
- Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους