Ελλάδα|28.07.2020 14:13

Τρίκαλα - θάνατος 16χρονης: Η εξέταση των τηλεφωνικών κλήσεων θα ρίξει φως στην υπόθεση

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και της εξέτασης των δύο κινητών τηλεφώνων που είχε η 16χρονη αλβανικής καταγωγής, η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες έξω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα.

Η εξέταση των κλήσεων που έκανε με τα τηλέφωνά της αλλά και των μηνυμάτων που έστειλε η κοπέλα, αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση, αφού παρά την αρχική εκτίμηση των ιατροδικαστών ότι η 16χρονη έδωσε μόνη της τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τη σκαλωσιά που βρίσκεται γύρω από το ναό -στην εκκλησία γίνονται εργασίες συντήρησης-, η οικογένειά της εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για δολοφονία.

Τα αποτελέσματα των ερευνών στα τηλέφωνα της κοπέλας επρόκειτο να βγουν αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο, η οικογένεια ειδοποιήθηκε ότι αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της κοπέλας, Δημήτρη Σαμαρτζή, οι εντολείς του επιμένουν στο ενδεχόμενο της δολοφονίας, αφού, όπως υποστηρίζουν, η κοπέλα ήταν πολύ δύσκολο να ανέβει στις σκαλωσιές γύρω από την εκκλησία.

Έφυγε μόνη της στις 3:30 το πρωί

Αρχικά κάποιες υποψίες είχαν πέσει σε 26χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε γνωριστεί η κοπέλα πριν από λίγες ημέρες μέσα από ιστοσελίδα ανταλλαγής φωτογραφιών, ωστόσο, πλέον ο συγκεκριμένος άντρας έχει βγει από το «κάδρο» των ατόμων που μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή η κοπέλα, είχε ραντεβού με τον αστυνομικό στην πλατεία των Τρικάλων. Στο σημείο τη συνόδευσε μία ξαδέρφη της, η οποία έφυγε, μόλις η 16χρονη συνάντησε τον αστυνομικό

Ο τελευταίος φέρεται να συνόδευσε την κοπέλα σχεδόν μέχρι το σπίτι της γύρω στις 3:30 το πρωί και στη συνέχεια έφυγε. Ωστόσο, μετά από λίγο έφυγε και η κοπέλα μόνη της από το σπίτι της και τα ίχνη της χάνονται κοντά στην περιοχή που βρέθηκε η σορός της.

Για την υπόθεση έχει εξεταστεί κι ένα άλλο άτομο, ένας 30χρονος ομοεθνής της κοπέλας, ο οποίος φέρεται να έχει κάποια σχέση με τη 16χρονη. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι βρέθηκε μαζί της τη μοιραία νύχτα.

16χρονηνεκρήθάνατοςΤρίκαλα