Ελλάδα|28.07.2020 17:45
Κορονοϊός: Πέθανε 63χρονος στην Αλεξανδρούπολη - Στους 203 οι νεκροί στη χώρα μας
NewsroomΜεγαλώνει η λίστα με τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς όπως έγινε γνωστό κατέληξε ένας 63χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στην Αλεξανδρούπολη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της πόλης. Πλέον από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους στη χώρα μας 203 συμπολίτες μας.
Διαβάστε ακόμη
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»