Ελλάδα|31.07.2020 15:15

Μύκονος: Πιο άδεια από ποτέ λόγω κορονοϊού - Το βίντεο της Δημουλίδου

Newsroom

Την ώρα που γίνονται έλεγχοι σε beach bar και βίλες για να περιοριστούν τα πάρτι του κορονοϊού, η Χρυσηίδα Δηµουλίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook που δείχνει πόσο άδειοι είναι οι δρόμοι, τα καφέ και τα μαγαζιά εστίασης της Μυκόνου

Η πολύβουη πόλη με τα γεμάτα καφέ και τις ξακουστές μπουτίκ διάσημων οίκων μόδας δείχνει πλέον άδεια. Ο κόσμος είναι φοβισμένος και όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους είναι κυρίως για να πάνε στις δουλειές τους. Οι υπάλληλοι των καταστημάτων καλωσορίζουν τους λιγοστούς πελάτες που περιφέρονται μπροστά από τα ράφια, την ώρα που, υπό νορμάλ συνθήκες, θα εξυπηρετούσαν τρέχοντας τις ορδές των τουριστών.

«Καλημέρα από τη Μύκονο. Σήμερα που είναι Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και η ώρα πλησιάζει 12:00 το μεσημέρι, βλέπετε ότι στους δρόμους δεν υπάρχει ψυχή. Άλλες χρονιές γινόταν χαμός τέτοια περίοδος. Δεν μπορούσες να προχωρήσεις. Τώρα άδεια όλα. Ούτε τον χειμώνα δεν συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω τι να πω. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Όσα χρόνια έρχομαι στη Μύκονο, δεν το έχω ζήσει ξανά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η συγγραφέας.  

ΚορονοϊόςΜύκονοςσυγγραφέαςΧρυσηίδα Δηµουλίδουbeach bar